Canik sporda da marka

Canik sporda da marka
Antalya'da düzenlenen şampiyonada önemli dereceler elde eden Canik Belediyespor Kulübü sporcuları, mutluluklarını kendilerinden desteği esirgemeyen Başkan Osman Genç ile paylaştı. Başarılı sporcuları ağırlayan Genç, Canik'in sporda marka olduğunu söyledi.

Samsun Canik Belediyespor Kulübü'nün sporcuları gittikleri şampiyonalardan derecelerle dönmeye devam ediyor. Antalya'da düzenlenen Türkiye Açık Kick Boks Şampiyonası'nda 5 madalya ile dönen sporcular, antrenörleri Cihat Yurt ile birlikte Canik Belediye Başkanı Osman Genç'i ziyaret etti. Genç sporcular, elde başarıda kendilerinden desteğini esirgemeyen Başkan Genç'in emeğinin büyük olduğunu belirtirken, Başkan Genç, yaptıkları yatırımlarla Canik'i sporda da marka haline getirdiklerini söyledi.

 

SPORA YATIRIM, GELECEĞE YATIRIM'

Gençlerin sağlıklı yetişmeleri amacıyla spora önem verdiklerini ifade eden Başkan Genç, "Spor, gençlerimizin fiziki, zihinsel ve ahlaki yönden sağlıklı gelişmeleri açısından çok önemli. Bu bakımdan spora önemli yatırımlar yaptık. Canik Belediyesi olarak kurduğumuz Hasan Doğan Spor ve Eğitim Merkezimiz ve ilçemizin bir çok noktasında hayata geçirdiğimiz spor tesisleri sayesinde gençlerimiz hem spor yapma imkanı buldu hem de bunun yanında önemli başarılar elde ettiler. Spora yaptığımız yatırımların meyvelerini alıyoruz. Spora yaptığımız yatırımı geleceğe yapılan yatırım olarak görüyoruz" dedi.

 

ONURLANDIRAN BAŞARI

Canik'i sporda bir marka haline getirdiklerine işaret eden Başkan Genç, "Canik Belediyespor Kadın Basketbol Takımımız şehrimizi Süper Lig'de başarıyla temsil ediyor. MuayThai, Boks, Tekvando, cirit atma, wushu, güreş gibi daha pek çok dalda kulübümüz bünyesindeki gençlerimizin elde ettiği başarılar ile bizleri onurlandırıyor. İnanıyorum ki bu tür başarılar bundan sonra da artarak devam edecektir. Ulusal ve uluslararası başarılar elde eden tüm sporcularımızı kutluyorum. İnanıyorum ki Samsun Canik Belediyespor Kulübü sporcuları çok daha büyük başarılara imza atacaktır" diye konuştu.

 

BAŞKAN GENÇ'E TEŞEKKÜR

Spora ve kendilerine verdiği destekten dolayı Başkan Osman Genç'e teşekkür eden Wushu Antrenörü Cihan Yurt ve sporcular da, "Başkanımız sağolsun bizlerden desteğini hiç esirgemedi. Samsun Canik Belediyespor sporcuları olarak bu konuda şanslıyız. Çalışmamız için gerekli tüm spor imkanları ilçemizde mevcut. Sporcular olarak bizlere sunulan bu imkanları en iyi şekilde değerlendiriyoruz. İnşallah bundan sonra da ulusal ve uluslararası şampiyonalarda şehrimizi başarıyla temsil edip, güzel dereceler alarak döneceğiz" şeklinde konuştu.

 

ÖNEMLİ DERECELER

Çalışmalarını antrenör Cihan Yurt eşliğinde sürdüren Samsun Canik Belediyespor Kulübü sporcularından Onur Keskin, Antalya'da düzenlenen şampiyonada Türkiye Açık Kick Boks Turnuvası 2.'si olurken, kilo kategorilerine göre Yiğit Emre İnan Türkiye Açık Kick Boks Turnuvası 3.’sü, Gökhan Samancı Wushu Türkiye 3.’sü, Ekrem Celil Çelik Wushu Türkiye 3.’sü ve Sercan GöğneMuayThai Türkiye 3.’sü oldu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber