Canik Belediyespor Sezona İddialı Giriyor

Canik Belediyespor Sezona İddialı Giriyor
Türkiye Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde (KBSL) 4 sezondur mücadele eden Samsun temsilcisi Canik Belediyespor Bayan Basketbol Takımı, bu yıl da sezona iddialı giriyor.

 Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Samsunluları şehrin markası konumunda olan Samsun Canik Bayan Basketbol Takımı’nı lig boyunca desteklemeye davet etti.

Samsun'u Süper Lig'de temsil eden Samsun Canik Belediye Bayan Basketbol Takımı, 4. sezonunu oynayacağı Süper Lig öncesi katıldığı turnuvalarla lige hazırlanırken, elde ettiği başarılarla da rakiplerinin korkulu rüyası oluyor. 12. Anadolujet Botaş Cup Turnuvası'nda şampiyon olan ve Altın Koza Basketbol Turnuvası'nda şampiyonluğu 1 puanla kaçırarak ikinci olan Samsun Canik Belediye Bayan Basketbol Takımı, şehri temsil ettiği Süper Lig'de Samsunluların da desteğini bekliyor.

Lig öncesi katıldığı turnuvalarda elde ettiği başarılardan dolayı takımı kutlayan Canik Belediye Başkanı Osman Genç, "Bayan basketbol takımımız, şehrimizi Süper Lig'de temsil eden tek takım. Bu nedenle Samsun'un markası konumundadır. Ayrıca takımımız, Türkiye'de tek ilçe belediye takımı. Bu özellikleri nedeniyle şehrimizin açısından önemi bir kat daha artmaktadır" dedi.

 

BAŞKANDAN DESTEK DAVETİ

Samsun Canik Belediye Bayan Basketbol Takımı'nın lige iyi hazırlandığını ifade eden başkan Genç, "Takımımız inanıyorum ki 4 sezondur mücadele ettiği Süper Lig'de bu yıl daha büyük başarılar elde edecektir. Takımımıza tüm Samsun halkının destek vermesini bekliyoruz. Bu şehirde yaşayan halkımızın destekleriyle bu turnuvalarda da görüldüğü gibi başarı elde etmek hiç de zor değil. Takımımız, şehrimizi Süper Lig'de bu yıl da en iyi şekilde temsil edecektir. Halkımızın yapması gereken şehrimizin markasını desteklemektir" diye konuştu.

 

LİGLER 17 EKİM’DE BAŞLIYOR

Öte yandan, KBSL heyecanı başlıyor. Samsun'u Süper Lig'de temsil edecek olan Samsun Canik Belediye takımı ilk maçına 17 Ekim'de deplasmanda Adana ASKİ ile oynayacak. Samsun temsilcisi 25 Ekim'de ise Hatay Büyükşehir Belediyesi'ni sahasında ağırlayacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir