Çanakkale Şehitleri Anıldı

Çanakkale Şehitleri Anıldı
18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Çarşamba Düzenlenen törenle kutlandı

 

HABER-FOTO: Serkan KARAHAN    

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla ilk olarak Çarşamba Belediye Meydanı’nda Atatürk Anıtına Çelek Sunma Töreni gerçekleşti. Çeleklerin sunumunun ardından tören Şehitler için saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından son buldu.

canakkale-sehitleri-anildi-(1).jpg

Belediye Meydanı’nda yapılan törenin ardından Cemil Şensoy Kültür Merkezi’nde, Çarşamba İmam-Hatip Lisesi tarafından hazırlanan 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma etkinliği yapıldı. Çarşamba Cemil Şensoy Kültür Merkezi’nde yapılan etkinlikte konuşma yapan Çarşamba Jandarma Bölük Komutanı Binbaşı Rıza Gündoğdu ve Şehit Babası Fevzi Kocabaş’ın konuşmaları salonda duygulu anlar yaşanmasına neden oldu.

Çarşamba İmam-Hatip Lisesi tarafından hazırlanan etkinlikte öğretmenler Çanakkale ile ilgili şiirler okudu. Etkinlikte ayrıca Çanakkale Zaferi ve Şehitler konulu sinevizyon gösterimiz yapılırken, son olarak öğrenciler tarafından hazırlanan tiyatro oyunu sergilendi.

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma etkinliklerine, Çarşamba Kaymakamı Caner Yıldız, Çarşamba Garnizon Komutanı Binbaşı Yusuf Böke, Çarşamba Jandarma Bölük Komutanı Binbaşı Rıza Gündoğdu, Çarşamba Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Emin Kurt, Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar’ın yanı sıra siyasi partilerin başkanları, Oda başkanları, STÖ başkanları, okul müdürleri ve öğrenciler katıldı.

canakkale-sehitleri-anildi-(4).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber