Çalışmak istiyor ama iş bulamıyor!

Çalışmak istiyor ama iş bulamıyor!
Çarşamba İlçesi’nde yaşayan ve yüzde 25 engelli raporu bulunan 22 yaşındaki Barış Koç, herhangi bir geliri olmaması nedeniyle çalışmak istediğini ancak kimsenin kendisine iş imkanı vermediğini söyledi.

Çarşamba ilçesi Sarıcalı Mahallesi İstasyon Caddesi üzerinde ikamet eden 22 yaşındaki Barış Koç, %25 engelli raporu olmasına rağmen devletten herhangi bir gelirinin bulunmadığını belirterek, çalışmak için gittiği hiçbir yerden olumlu cevap alamadığını söyledi.

İlçede hurdacılık yaparak geçimini sağlamaya çalıştığını söyleyen 22 yaşındaki genç, Hurdacılık yaparak para kazanmak istiyorum. Bütün gün sokak sokak gezmeme rağmen hurda bulamıyorum. Elim boş dönünce sürekli ailemle tartışıyorum. En sonunda ailem evi terk etmemi söyledi. Çalışabilecek başka bir işte bulamıyorum. Bir iş bulmam gerekiyor. Engelli Raporum var. Devletten herhangi bir maaş ya da yardım alamıyorum. Çalışmak istiyorum, beni işe almıyorlar. Kendime ait ihtiyaçlarım oluyor. Ayakkabı almam gerekiyor. Kıyafet almam gerekiyor. Devlet yetkililerinden yardım bekliyorum. En azından çalışabileceğim bir iş sağlasınlar.” dedi.

Engelli Raporu ile birlikte yetkililere giderek durumunu anlattığını belirten Barış Koç, hiçbir şekilde kendisine yardım yapılmadığını da söyledi.

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber