ÇALIK YEDAŞ Beton direkleri tarihe gömüyor

ÇALIK YEDAŞ Beton direkleri tarihe gömüyor
Çarşamba ÇALIK YEDAŞ, yer üstünden geçen kablo kirliliğini sona erdirmek üzere başlattığı kabloları elektrik hattı kablolarının yer altına alınması ve aydınlatma direkleri çalışmalarını hızlı bir şekilde sürdürüyor

 

HABER-FOTO: Burak ÇALIŞKAN

Geçtiğimiz günlerde TOKİ ve Gazi mahallesinde yapılan aydınlatma direkleri değişiminin ardından, Çarşamba ÇALIK YEDAŞ yer altı elektrik hattı ve aydınlatma direkleri çalışmalarını hızla sürdürüyor. Terme Caddesinde bulunan beton aydınlatma direklerinin sökümüne başlayan Çalık Yedaş edinilen bilgilere göre Samsun’un Belediye evleri mevkiinden başlayarak Terme’ye kadar Çarşamba sınırları içerisindeki bütün aydınlatma direklerini değiştirerek yeni yapılan özel alüminyum direkler yerleştiriyor.

calik-yedas-beton-direkleri-tarihe-gomuyor-(3).jpg

Samsun Ordu Karayolunda yapılan çalışmanın ardından Çarşamba’da mahalle aralarında bulunan beton direkler de sökülerek yeni direklerle değiştirildi. Yapılan çalışmanın bu ay sonuna kadar bitirilmesi planlanıyor. ÇALIK YEDAŞ tarafından başlatılan çalışmanın temel nedeni ise, Karayollarında meydana gelen trafik kazalarında beton direklerin araçlarda ağır hasarlara yol açarak can ve mal kaybına neden olmasından kaynaklı beton direkler sökülerek yerlerine alimünyum direkler yerleştirilerekkazalarda oluşan can ve mal kaybının en aza indirilmesinin sağlamak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber