Çalık YEDAŞ Adapark’ı aydınlattı

Çalık YEDAŞ Adapark’ı aydınlattı
Elektrik Kurumunun özelleşmesi sonrasında Çarşamba Çalık YEDAŞ hizmetlerini durmaksızın sürdürüyor. Son olarak Belediyenin yaptığı Adapark alanı ışıklandırmasını tamamlayan Çalık YEDAŞ, ilçede ki ışıklandırma çalışmalarını sürdürüyor

 

HABER-FOTO: SERKAN KARAHAN

ÇALIK YEDAŞ ilçede ki elektrik çalışmalarını sürdürüyor. İlçe genelinde elektrik hatlarını toprak altına çalışmalarını sürdüren Çalık Yedaş, İlçe genelinde ihtiyaç sahiplerinin hizmetlerini de yerine getirirken Belediye tarafından yapılan çalışmaları da yakından takip ediyor ve halka hizmeti bu alanda da sürdürüyor. Son olarak Çalık YEDAŞ Adapark alanında yapılan tüm alanlarda  ve özellikle Yeşilırmak kenarında ki aydınlatma direklerini ve elektrik hattını çekerek halkın geceleri de rahatlıkla gezebileceği bir ortamı sağladı.

Yeşilırmak kenarında bulunan Adapark alanında ki kaldırım çalışmaları ve çevre düzenlemeleri içinde Çalık Yedaş ekipleri çevre aydınlatma direklerini alanda yerleştirerek aydınlatmaları tamamladı. Adapark’a farklı ve görsellik sunan çalışmaların bu alanda tamamlandığı ve bu çalışmaların akabinde TOKİ konutları yanından başlayarak DSİ Kavşağına bağlanan ve belediye tarafından asfaltlaması yapılan yol aydınlatma çalışmalarına başladı.

DSİ Kavşağı ile TOKİ Konutlarına kadar olan alanda belediyenin asfaltladığı yol güzergahında yol aydınlatma direklerini yerleştiren Çalık Yedaş ekipleri bu yılın sonuna kadar bu alanda ki tüm çalışmasını tamamlayarak Yılbaşına kadar burada ki çalışmalarını da tamamlamayı hedeflediği öğrenildi.  Yine Çalık Yedaş ekipleri özellikle Samsun Ordu karayolu üzerinde meydana gelen kazalarda ölümlere neden olduğu ileri sürülen Beton direklerin değişimine de hazırlanıyor.

Samsun Ordu karayolu üzerinde Beylerce ile Kavak dibi mevkiine kadar olan alanda ki beton elektrik direklerini sökerek yerine galvanizli saçlardan yapılan ve halen Samsun’ da çalışması süren elektrik direkleri ile bu direkleri değiştirerek kazalarda ölümlere sebep olan eski direklerden sürücüleri kurtarmaya hazırlanıyor. Bu alanda ki beton direklerin de kısa sürede sökülerek yerine galvanizli saçlardan yapılan yeni elektrik aydınlatma direklerini dikecek olan Çalık Yedaş Çarşamba İşletme Şefliği personelleri bu çalışmalarına da Ocak ayı itibari ile başlayacağı iddia edildi. 

calik-yedas-adapark’i-aydinlatti-(3).jpg

calik-yedas-adapark’i-aydinlatti-(2).20121219091420.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber