Çaldığı ayakkabıyı beğenmeyince değiştirdi

Çaldığı ayakkabıyı beğenmeyince değiştirdi
İstanbul'da bir hırsız girdiği apartmanda, kafasına örtüğü bez parçasıyla katları dolaşarak dairelerin önündeki ayakkabıları denedi beğenmediğini ise değiştirdi.

İstanbul'un Esenyurt ilçesinde yaşanan olay Olay, 17 Ocak günü sabaha karşı saat 04:00 sıralarında, Esenyurt Kıraç Şehitler Mahallesi Kavak Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, şüpheli şahıs tanınmamak için kafasını örttüğü bir bez parçası ile sokaktaki bir apartmana girdi. Adeta bir mağazadan ayakkabı seçer gibi ayakkabıları inceleyen şahıs, gözüne kestirdiği bir ayakkabıyı kendininkiyle değiştirerek çaldı. Diğer katları dolaşan hırsız, çaldığı ayakkabılardan daha güzelini görünce, diğer ayakkabıyı çıkararak yeni beğendiği ayakkabıyı çekecek yardımı ile giyip binadan uzaklaştı.O anlar ise an be an güvenlik kamerasına yansıdı.

"Çok feci bir şey"

Yaşanan akıl almaz olay ile ilgili konuşan apartman sakini Abdulcebbar Yetkin, “Bu çok feci bir şey. Bu hırsız gelip bir daireye girip soyabilirdi. Mesela su saatlerini falanda çalıyorlar. Gelip ayakkabısını deniyor. Benim kapıyı yokluyor. Bütün binayı yokladıktan sonra sanki hiçbir şey olmamış gibi ayakkabıyı giyip gidiyor. Eski ayakkabılarını bırakıyor başka ayakkabı giyip gidiyor. Üst katı tarayarak geliyor. Üst katta bir ayakkabı beğeniyor. O ayakkabıyı çıkarıyor ve deniyor” dedi.

Kaynak:İHLAS HABER AJANSI

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Asayiş