Erol ŞEKER

Erol ŞEKER

Çakallar, ihale verenler ve yiyiciler kim Başkan?

Çakallar, ihale verenler ve yiyiciler kim Başkan?

Helal olsun valla başkana...

Yaşı çoğu siyasetçilere göre küçük. Yaşı küçük diye olsa gerek!. Kah İlçe başkanlığına adı ilk kez geçmeye başladığı günden beri, kah başkanlığı süresinde sürekli bazı kesimler hep onu göz önünde tuttu. Ama o yılmadı, zor olan yola çıktı.

İşin aslı onu ilk önce AK Parti İlçe Gençlik Kollarında ,sonrasında ise Eski İlçe Başkanı İsmail Yaman'ın İlçe başkan adayı olarak tanıdık. Kişisel olarak çok sevdiğim bir başkan.

İlçe Başkanı seçildiği günden bu yana, hakkında yapılmayan eleştiri bırakılmadı. O siyasetin genç ve sempatik başkanı olarak tanındı. Dedim ya her nedense ilk günden bu yana bazı kesimlerce hep hedef tahtası.

Bize çok az haberlerini yaptık. Genelde iyi olmayan haberleri nasip oldu ne hikmetse... Hala da yapıyoruz...  Üzülsek de mesleğimiz habercilik. 

Bu haberlere rağmen bir kez olsun birileri gibi eleştirileri haberlerinin ardından hiç aramadı sormadı. Merak edip "Bu haber ne iş"  ifadesi dahi kullanmadı. Ama aksine haberlerini sitemizden, gazetemizden okuyup beğenip geçti...

Bu genç ilçe başkanının adı kimlerle, nelerle anılmadı ki!?. Akla hayale gelmedik olaylarla sürekli darbeler indirildi. Çoğu iddialar yenilir yutulur işler, olaylar da değil hani. İşin enteresan yönüyse yapılan eleştirilerin hepsi de AK Parti misyon ve vizyonuna uygun olmayan olaylar. Sürekli irdelendi, eleştirildi durdular. Hala da eleştiriliyor, istifa için zorlanıyor. Hakkında daha vahim iddialar çıkanlkar susarken bu başkan neden istifa etsin ki? Değil mi?

Evet o eski AK Parti İl Başkanı ve mevcut AK Parti Samsun Milletvekili Sayın Fuat Köktaş'ın genç ve dirayetli prensi, eski İlçe Başkanı İsmail Yaman'ın iyi, çok has adamı olduğu iddia ediliyor.

Ama nedense özel yaşantısı hiç arka plana düşürülmüyor, hep ön planda tutuluyor.  Sözün ona iddialara göre son olaylar esnasında "Koruyucu Meleği" arayıp neler dememiş ki!?

O da meleğinin desteğini gördükçe İl yönetiminin baskısına rağmen istifa etmiyormuş. İl yönetimi görevden almaya yanaşamadığı için de o da DİMDİK AYAKTA DURUYOR istifa etmiyormuş.

O istifa etmeyince de ilçede yönetimine güvenip aldığı isimlerin bazıları isyan ederek tepki mahiyetinde ailevi ve iş sorunlarını öne sürerek istifa vermişler.

Akla gelen hemen şu: Bu yöneticilerin İş ve ailevi sorunları vardı ise, neden yönetime heyecanla girdiniz bu gün neden istifa ediyorsunuz. Varsa pis koku siz açıklayın herkes bilsin ya da susun başkanı lekelemeyin.

Kaldı ki aklıma takılan şu: Hadi başkan yanlış yaptı, çok hata ve sıkıntılı işleri vardı. Bunları yeni duymamışsınız ki?. İlk başkan adaylığına adı anıldığı anda ki istifa edenlerden bir yönetici eski ilçe başkanının yeğeni olduğuna göre neden o gün desteklendi?. Sürekli o günden bu yana aynı sözler, fısıltılar neden yapılıyor çözmek imkansız gibi.

Sonra iddialara göre hepinizin 'koruyucu meleği' aynı isimmiş artık yoksa öyle değil mi?

Her neyse Genç Başkanın istifa etmemesi halinde daha başka yöneticilerin de istifa edeceği iddia edilirken,

Genç başkan çıktı istifa etmeyeceğini, görevinin başında olduğunu deklare etti. Yetmemiş daha da vahimi yaptığı açıklama ile ciddi iddiaları gündeme getirerek adeta Bombayı patlatmış.

Bu güne kadar AK Parti çatısı altında ki bir İlçe Başkanından böylesi sözleri ilk kez duyuyoruz. Bir daha da duyamazsınız. Bu cesaret işi değil mi?

AK Parti Salıpazarı İlçe başkanı Yücel Kaya açıklamasında kısa ve öz demiş ki; "Beni genel merkeze şikayet edenler Salıpazarı İlçesinden olan bazı kişiler. Bu sadece yıpratma politikası. Birilerinin çok damarına bastık. İhale verenlerin, milletin paralarını yiyip bitirmek isteyen çakalların damarına bastık. Onların hep karşısındayız. Bunların acısı ve sancısı bundan kaynaklı””...

Heeeeyttt be başkan!! Helal olsun.

Bir AK Parti İlçe Başkanı 'Çakallardan, milletin parasını yemeye heveslilerden ve ihale verenlerden' dem vuruyor!?

Bari oldu olacak Başkan, "ÇAKALLAR ve İHALE VERENLER, MİLLETİN PARASINI YİYİP BİTİRMEK İSTEYENLER KİM (LER)?"

Ne olurdu bunları da açıklasaydınız. Ne güzel olacaktı?

Şimdi bir de şu soru önem arz ediyor:

Harbiden O olay gecesinde o masada gerçekten de var mıydınız, yok muydunuz?

O gecenin öncesinde gerçekten iddialarda ki gibi diğer işleri yaptınız mı?

Bunları da açıklayın görün bakın hem Salıpazarı, hem Samsun sizin arkanızda PAŞA PAŞA DİMDİK DURACAKTIR... Yapamazsanız demektir ki "ATEŞ OLMAYAN YERDEN DUMAN ÇIKMAZ "

Bu söz misali hepsi doğru addedilecektir ki, bu en tehlikeli olanıdır. Unutmayın.

"Doğru iş yapanın, yanlışı olmayanın hiç kimseden ve hiç bir şeyden korku ile endişesi olmaz."

Bu gün bu duruşu sergiliyorsunuz ya! İnşallah dediğiniz gibidir. Aksi takdirde yıkım çok acı olacaktır. İşte o gün AK Parti Salıpazarı ilçesinde kopacak olan KAYA ülkeye sirayet edecektir bilmiş olun. Bu da pahalıya patlayacaktır birilerine mutlaka...

Ve son söz bir kez daha sizi kutluyorum bu dik duruşunuzla...

Mutlu ve (sağ)-lıcakla kalın...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erol ŞEKER Arşivi