Çağlar & Durmuş ailelerinin mutlu günü

Çağlar & Durmuş ailelerinin mutlu günü
Müzeyyen & İbrahim Çağlar çiftinin kızları Funda Çağlar ile Emine & Cemalettin Durmuş çiftinin oğulları

 Ercan Durmuş, Ayvacık Legend Otel’de gerçekleştirilen büyüleyici ve muhteşem bir düğün ile dünya evine girmenin mutluluğunu yaşadılar

Müzeyyen & İbrahim Çağlar çiftinin kızları ile Çarşamba Metro Turizm İşletmecisi tanınmış işadamlarımızdan Cemalettin Durmuş çiftinin oğulları dün Ayvacık Legend Otel’de gerçekleştirilen görkemli düğün ile hayatlarını birleştirdiler. Legend Otel’in manzaralı avlusunda Kır Düğünü olarak gerçekleştirilen düğüne katılan konuklar tören alanını doldurdu. Hayatlarını birleştiren Funda& Ercan çiftinin düğün törenlerine Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yusuf Kefeli, Eski AK Parti Samsun Milletvekili Mustafa Çakır, Ayvacık Ziraat Odası Başkanı Erdal Avcı, Özkar Sürücü Kursu sahibi Muhammed Ali Torun , AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Mustafa Baş  ve çok sayıda davetli katıldı.

caglar--durmus-ailelerinin-mutlu-gunu-(1).jpg


Genç çift düğün alanına Hasan ve Suat Uğurlu baraj göleti üzerinden düğün alanına kayıkla gelmesi dikkat çekti. Kayıkla düğün alanına gelen genç çifti misafirler alkışlarla ve coşku ile karşıladılar. Legend Otel’de gerçekleştirilen düğünde konuklar gece boyunca doyasıya eğlendiler. Düğün töreninde Samsunlu sanatçı Hüseyin Şimşek ve yine Karadeniz müziğinin son dönemlerde yavaş yavaş adı duyulmaya başlayan ve Haber Expres Gazetesi gecesinde de sahne alan sanatçı Habibe de katılarak misafirlere müzikleri ile renk kattılar.

caglar--durmus-ailelerinin-mutlu-gunu-(2).jpg

Düğün verilen ikramların ardından son buldu.
Haber Expres Gazetesi Yönetim Kurulu olarak Funda& Ercan çiftine ömür boyu mutluluklar dileriz.

Haber-Foto: Nurhan Güzel- Nevzat Akkaya

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir