Çağatay Kılıç’ın Kavak Gezisi

Çağatay Kılıç’ın Kavak Gezisi
AK Parti Samsun Milletvekili Akif Çağatay Kılıç, Kavak ilçesinin Duman, Sarıalan, Çiğdem ve Belalan köylerini ziyaret etti

 

Milletvekili Çağatay Kılıç’ın ziyaretlerine, AK Parti Samsun Halkla İlişkiler Başkanı Hasan Uzunlar, AK Parti Kavak İlçe Başkanı Üzeyir Başkaya, İl Genel Meclis Üyesi Salim Özal ve AK Parti Kavak İlçe Teşkilatı yönetimi eşlik etti.

Ziyaret ettiği köylerde köy muhtarları, köy temsilcileri ve köy halkı ile bir araya gelen Milletvekili Çağatay Kılıç, “Geniş katılımlı toplantılarımızda köylerde yaşayan vatandaşlarımızdan bize ulaşan talepleri dinliyor, notlar alıyoruz. Çözüm konusunda destek oluyoruz. Vatandaşlarımızın aklındaki seçimden seçime geliyorlar imajını AK Parti Teşkilatları olarak biz yıktık. AK Parti olarak, samimi ve net bir duruş sergiliyoruz. Genel manada yol, su, kanalizasyon, hayvancılık, tarım kredileri konularında köyde yaşayan vatandaşlarımızı aydınlatmaya çalışıyor, sorunlarını çözüme ulaştırmak için çaba sarf ediyoruz” dedi.

Büyükşehir Yasası’na da değinen Milletvekili Çağatay Kılıç, “Yasayla köyler hem büyükşehir hem de ilçe belediyesinin bütçesinden yüzde 10 oranında yatırım payı alacak. Yasa ile amaç hizmet götürmek, güçlü belediyeler oluşturmak ve yerel yönetimleri güçlendirmek” diye konuştu.

Siyaseti yarınlar ve gelecek nesiller için yaptıklarını belirten Milletvekili Çağatay Kılıç, AK Parti kadroları olarak her zaman vatandaşın yanında olduklarını sözlerine ekledi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Karadeniz