Caddeye Kazık Çakarak Trafiğe Kapattı

Caddeye Kazık Çakarak Trafiğe Kapattı
Samsun’un İlkadım ilçesinde Gençlik Caddesi’nin bin 550 metrekarelik bölümünün kendisine ait olduğunu iddia eden şahıs, caddeyi kazık çakarak trafiğe kapattı.

Arazinin kendisinin olduğunu ve tapularının bulunduğunu belirten 64 yaşındaki evli ve 2 çocuk babası İbrahim Akbulut, mağdur edildiklerini belirterek yola demir kazık çaktı. Daha sonra arazi sahibi İbrahim Akbulut ile yapılan görüşmede ikna edilerek demir kazıklar yoldan kaldırıldı.

Haklarını 2006 yılından beri aradıklarını ifade eden İbrahim Akbulut, “Babamız Ferhat Akbulut’a ait Gençlik Caddesi üzerindeki bin 550 metrekarelik arazimiz Büyükşehir Belediyesi tarafından yola dahil edilerek 25 metrelik caddeyi yapılmıştır. 2006 yılından beri yapmış olduğum müracaatlar doğrultusunda belediyemizden herhangi bir yaklaşım görülmemiştir. Biz de bu şartlar altında Büyükşehir Belediyesi’nin yapmış olduğu caddeyi demir kazıklarla kapatarak başımızın çaresine bakacağız” dedi.

Ardından cadde ortasına demir kazıkları çakan Akbulut’un yanına polis ve Büyükşehir Belediyesi zabıta ekipleri geldi. Tapusunu ve mahkeme kararlarını polis ve zabıta ekiplerine gösteren Akbulut, daha sonra Büyükşehir Belediyesi’nden yetkililerle telefonla görüştü. Telefon görüşmesinden sonra ikna edilen İbrahim Akbulut, yola çaktıkları demir kazıkları topladı ve yolu trafiğe açtı.

Gökhan İçkilli – (İHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Karadeniz