ÇABES’TEN PLAYOFF ÇAĞRISI

ÇABES’TEN PLAYOFF ÇAĞRISI
Çarşamba Bedensel Engelliler (ÇABES) Gençlik ve Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Süper Amatör Ligi Basketbol son maçın da rakibi Samsun Bedensel Engelliler Spor Kulübünü Playoff yolunda 66-34 yenerek garantiledi.

Bölgesel Amatör Tekerlekli Basketbol ligi son maçında kendi saha ve seyircisi önünde rakibi Samsun Bedensel Engelliler Spor Kulübünü 66-34  yenerek playoff'u garantiledi. Çarşamba Mustafa Dağıstanlı Kapalı Spor Salonunda karşı karşıya gelen ÇABES ve Samsun Bedensel Engelliler Kulübü maçında 8-17, 13-17, 7-21 ve son periyotta ise 6-11 gibi skorlarla geçerek maçı 66-34 tamamlayarak Birinci lig playoff maçlarına katılma hakkını elde etti.

Mustafa Dağıstanlı Kapalı Spor Salonunda oynana son prestij maçı sonrası playoff maçları için açıklama yapan ÇABES Başkanı Mustafa Uçar, "Takımımdaki kazanma azmi bizi Playoff mücadelesi için bizleri çok umutlandırmıştır. Bu azim ve kararlılıkla yolumuza devam ettiğimiz sürece bizim için bir üst ligin Çarşambamıza çok yakın olduğunu düşünüyorum. Takımımızda tecrübeli oyuncuların yanında genç oyuncularımızın hırslı mücadelesi de bizleri umutlandırmıştır. Alt yapı olarak gelecek vadeden bu çocuklarımızın elinden tutulması halinde hedeflediğimiz, büyük takımları ki!, 2015-2016 Şampiyonu Beşiktaş engellileri ve ikincisi Galatasaray gibi güçlü takımları ilçemizde görmek mümkündür" ifadelerini kullandı.

Ayrıca sezon sonunda alt yapı çalışmalarına önem vereceklerini, henüz daha evinden çıkamamış engelli sporcu kardeşlerimizi de takıma kazandırmak için iyileştirme çalışmaları yapacaklarını, hayırsever sponsor bulunması halinde üst düzey takımlarla çok rahatlıkla mücadele edebileceklerini

de vurgulayan Başkan Mustafa Uçar, " Çarşamba ilçemiz nüfus ve coğrafi bakımdan birçok il den büyüktür. Bu büyüklüğü nedeniyle  de iyi ve güçlü bir engelli spor kulübünü hak ettiğini düşünüyorum. İlimiz merkezde spor yapan takımlarımız alt yapı olarak bizden çok öndeler. Gerek spor salonu olsun gerek engelli sporcuların spor komplekslerine ulaşımında olsun. Oysa atıl vaziyetteki spor salonu ve servisi olmayan bir spor kulübümüz kısa zamanda bu kadar başarıya imza atabiliyorsa yetkililerin bu ilçedeki potansiyeli bir an önce görmelerini arzu ediyoruz." diyerek şöyle devam etti.

Başkan Uçar, "Çeşitli vakıf ya da kuruluşlara karşı yardım desteklerini esirgemeyerek vicdanlarını rahatlatan iş adamlarımıza ve zenginlerimize sesleniyorum şeklinde playoff maçları öncesi Çarşamba ve Samsun'a seslenen Başkan Uçar, "Bu şehre hizmet ve engellilerin yaşamını kolaylaştırmak sizin hem asli hem de vicdani göreviniz olduğunu düşünüyorum. Bizler engelli spor kulübü olarak yardımdan ziyade bize sponsor olacak, karşılığında da onların reklamını yaparak daha fazla kazanmalarına katkı sunmuş olacağız. Takımımız inşallah 22-27 Mayıs tarihleri arasında Mersin ilimizde Playoffta Çarşambamızı en iyi şekilde temsil edecektir. Buraya kadar gelmesinde emeği geçen başta Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar’a, Çarşamba Özel Halk otobüsçüleri ve şoförlerine ÇABES yönetim kurulumuz ve sporcu kardeşlerimize, adını zikretmemizi istemeyen iş adamlarına ayrı ayrı  teşekkür ediyoruz" dedi.

HABER-FOTO: Nuri ŞEKER

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Spor