ÇABES'te Başkan Uçar, Teknik Direktörlük kursunda

ÇABESte Başkan Uçar, Teknik Direktörlük kursunda
Çarşamba Bedensel Engelliler (ÇABES) Dernek Başkanı Mustafa Uçar, Teknik Direktörlük kursuna katıldığını dile getirerek, "Antalya da güzel bir iki hafta geçirdik. Tekerlekli Basketbol Liginde ikinci yarı mutlaka playoff'a kalmak için mücadelemiz sürecek"

Antalya' da Teknik Direktörlük kursuna katılan (ÇABES) Çarşamba Bedensel Engelliler Dernek Başkanı Mustafa Uçar, "Antalya da güzel bir iki hafta geçirdik. Türkiye'nin değişik yerlerinden gelen arkadaşlarla samimi güzel dostluklar kuruldu. Akdeniz Üniversite Beden Eğitim ve Spor Meslek Yüksek okulunun çok değerli profesör ve konularında uzmanlaşmış değerli hocalarına bizlere bu imkanı sağlayan Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyona ve Eğitim Dairesine eğitime katılan çok değerli arkadaşlara canı gönülden teşekkür ederim." dedi.

Ayrıca A milli Takım Antrenörü Sayın Harman Yazıcıoğlu ve Yardımcı Antrenörü Erdinç Kılıç'a bizlere çok değerli önemli konularda vermiş olduklarını eğitim ile ufkumuzu açtıkları için ayrıca Teşekkür ederim ifadelerini kullanan Uçar, "Bizler bu sporun gelişmesi, ilerlemesi ve yeni sporcular yetiştirilmesi için çok önemli görevler yüklendiğinin farkındayız bu eğitime katılan tüm arkadaşların takımlarında veya başka her hangi bir kulüp takımda başarılı olacaklarına canı gönülden inanıyorum. Diplomayı almak kolay asıl iş o diplomanın hakkını vererek uygulamak hayatın her alanında." diyerek ligin ikinci yarısı için de güzel mesajlar iletti.

Çarşamba'da yıllardır Bedensel Engelliler başta olmak üzere tüm engellilerin rehabilitasyonu için yoğun şekilde mücadele verdiklerini dile getiren Çarşamba Bedensel Engelliler (ÇABES) Dernek Başkanı Mustafa Uçar, "Teknik Direktörlük kursu ile inşallah diplomamızı alarak kulübümüzün bu açığını da gidermiş olacağız. Ligde ise hedefimiz ligin başında da dile getirdiğimiz gibi mutlaka playofflara kalmak ve bir üst lige yükselmektir. İkinci yarıda da aynı kararlılık ve daha dikkatli oynayarak bu hedefe ulaşmayı düşünüyoruz. Çarşamba ve Samsun' da ki engellilerimize tüm halkımızın daha çok sahip çıkmasını ve bizleri bu yolda yalnız bırakmadan tribünlerden daha fazla izleyici ve yardım severlerin desteği ile hedefimize ulaşacağımızı çok iyi biliyoruz. İkinci yarıya bomba gibi girerek hedefimize mutlaka ulaşacağız" şeklinde konuştu.

HABER- FOTO: Ayhan GONCA- Kenan GÜN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Spor