“ÇABES’le şampiyonluk istiyoruz”

“ÇABES’le şampiyonluk istiyoruz”
Çarşamba Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Mustafa Uçar Spor Kulübü ve dernek hakkında açıklamalarda bulundu.

Çarşamba Bedensel Engelliler Gençlik Ve Spor Kulübü’nün yer aldığı ligin iptal edildiğini söyleyen Uçar, “Pandemi dolayısıyla bütün ligler iptal edildi. En son oynanan maçlara göre durum değerlendirilmesi yapıldı. Liglerden düşme olmadı ancak üst lige çıkan takımlar açıklandı. Çarşamba Bedensel Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü 3’üncü ligde yerini koruyor’ dedi.

Bu sezon liglerin son bulmasının ardından  gelecek sezonun planlamasını yaptıklarını ve şampiyon olmak istediklerini aktaran Başkan Mustafa Uçar, “Lig başlayacakmış gibi planlamamızı yapıyoruz. Federasyon başvuruları kabul etmeye başladı. Bizde 3’üncü lig adına başvurumuzu yaptık. Hedefimiz çarşambayı bir üst lige çıkarabilmek. Virüs salgını biter ve ligler başlarsa güzel ve genç bir kadro kurup Çarşamba’yı şampiyon yapmak istiyoruz.’ şeklinde konuştu.

“ÇARŞAMBA BELEDİYESİNDEN BAŞKA DESTEK ALAMIYORUZ”

Desteklerinden dolayı Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan’a teşekkür eden Uçar, aynı zamanda Çarşamba halkına seslendi; “Buradan Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan beye destekleri için teşekkür ediyorum. İnşallah Çarşamba’yı hak ettiği yerlere getireceğiz. Ancak belediye dışında her hangi bir destek söz konusu değil. Çarşamba’nın ileri gelenlerine buradan seslenmek istiyorum. Derneğimize ve spor kulübüne destek versinler’ sözlerine yer verdi.

Son olarak Çarşamba Belediyesi’nin kaldırımlar üzerinde başlatmış olduğu ‘sarı çizgi uygulaması’ndan memnun olduklarını ve süreci takip ettiklerini dile getirdi. Aynı zamanda yapılan bu çalışmaların sonrasında ilerleyen zamanlarda kaldırımların engelliler için uygun hale geleceğini düşündüklerini söyledi.

Ancak ilçede daha önceden yapılan tesislerin ve spor alanlarının engelliler için uygun olmadığını ve bundan dolayı yetkililerden yardım istediklerini belirtti.

Haber: Aykut ERAT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber