ÇABES’İN ‘İMKAN’ ARIYOR!

ÇABES’İN ‘İMKAN’ ARIYOR!
Tekerlekli Sandalye Basketbol 2. Liginde mücadele eden Çarşamba Bedensel Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü, 2. Ligde olmanın mutluluğunu yaşayamadan maddi imkan mücadelesi veriyor

Yakaladığı büyük bir başarı ile Çarşamba ilçesinin ismini gururla duyuran ÇABES, lig başından bu yana bir türlü aşamadığı maddi imkansızlık mücadelesinin moralsizliği ile çıktığı müsabakalarda istediği başarıyı elde edemiyor.

Son olarak Mardin’in Kızıltepe ilçesine bin bir güçlükle giderek Kızıltepe Engelliler Spor Kulübü karşılaşmasına çıkan Çarşamba Bedensel Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü, büyük uğraş verdiği maçı 75-56’lık skorla kaybetti. 1200 kilometrelik yolculuk sonrası deplasmanda alınan mağlubiyetle birlikte tamamen moralsizleşen Çarşamba Bedensel Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü’nü yenilgiler değil maddi imkânsızlıklar bitiriyor.

cabes’in-maddi-mucadelesi-1.jpgcabes’in-maddi-mucadelesi-2.jpg

Sezon öncesi defalarca kamuoyuna ve işadamlarına çağrılarda bulunarak bu başarıya destek ve sahip çıkılmasını isteyen Çarşamba Bedensel Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü (ÇABES) Başkanı Mustafa Uçar, gelecek hafta kendi sahasında oynanacak 68 Aksaray Belediyesi Engelliler Kulübü maçında da imkansızlıkların verdiği üzüntü ile müsabakaya çıkacak.

ÇABES Başkanı ve Antrenörü Mustafa Uçar, “Geçtiğimiz hafta 1200 kilometrelik bir yolculuk sonrası çıktığımız maçtan 75-56 gibi bir skorla mağlup ayrılmıştık. İyi maç olmuştu.Rakip takımı gerçekten kutluyorum. İmkânsızlıklar içinde imkânı yakalamaya çalışıyoruz. Dostluk ve kardeşlik içinde geçen mücadelede engellilere sahip çıkan ve bizlere göstermiş oldukları misafirperverlikleri için, Kızıltepe Ticaret Borsası Başkanı Sayın Mehmet Şahin Beye, TÜSİAD Başkanı Sayın Nurettin Kasap Beye, Kızıltepe Engelliler Spor kulübü başkanı Sayın Mehmet Yusuf Taşkın Beye yönetimine sporcu kardeşlerimize çok teşekkür ediyoruz.” Dedi.

Başkan Uçar, işadamları ve hayırseverlerin bir an önce takıma el vermesi ve yardımlarını esirgememesi gerektiğini dile getirerek, verilecek her desteğin takıma büyük bir moral olacağını söyledi.

Bu arada Tekerlekli Sandalye Basketbol 2. Liginde 6. Hafta müsabakasında Çarşamba Bedensel Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü (ÇABES), 68 Aksaray Belediyesi Engelliler Kulübü ile saat: 14.30’da karşılaşacak.

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber