ÇABES’in forma sponsoru PERA

ÇABES’in forma sponsoru PERA
Tekerlekli Sandalye Basketbol Ligi A Grubunda mücadele eden Çarşamba Bedensel Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü (ÇABES)’de yeni sezon hazırlıklarını sürdürürken, Yeşil-Beyazlıların forma sponsoru belli oldu

Tekerlekli Sandalye Basketbol Ligi A Grubunda mücadele eden Çarşamba Bedensel Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü (ÇABES) yeni sezon hazırlıklarına Çarşamba Kapalı Spor Salonu’nda yaptığı idmanlarla devam ediyor. Gelecek hafta lig maratonuna başlayacak olan ÇABES’te bu yılki forma sponsoru PERA (Psikoloji Eğitim ve Rehabilitasyon Akademisi ) Özel Eğitim Merkezi’nin kurucusu ve aynı zamanda Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Yılmaz oldu.

Deplasmanda İstanbul Engelli Sporları  ile karşılaşacak olan ÇABES’in karşılaşma öncesi yaptığı idmanı izlemeye Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, Çarşamba Belediye Başkan Yardımcısı Ümit Kavraz, AK Parti Çarşamba İlçe Başkanı Taner Özden, Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Yılmaz, Çarşamba Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Mustafa Uçar ve Çarşamba Bedensel Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Kerim Deniz’de katıldı.

Antrenman öncesi ÇABES’in bu yılki forma sponsoru olan PERA (Psikoloji Eğitim ve Rehabilitasyon Akademisi ) Özel Eğitim Merkezi  amblemi ve yazılı formaları Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan ve Başkan Yardımcısı Ümit Kavraz ile İlçe Başkanı Taner Özden tarafından sporculara takdim edildi.

Daha sonra ÇABES Başkanı Kerim Deniz Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan’a, PERA Kurucusu Ahmet Yılmaz’a ÇABED Başkanı Mustafa Uçar ismi yazılı ÇABES forması hediye ettiler. Belediye Başkanı Halit Doğan, forma töreni sonrasında ÇABES oyuncularına başarılar dilerken, Yeşil-Beyazlı ekibin bu yıl daha başarılı olması için elinden gelen tüm yardım ve desteği sunacağını, bu sayede ÇABES ile birlikte Çarşambaspor ve Samsunspor’un da bir üst lige çıkacağına inandığını ifade etti.

 

Program fotoğraf çekiminin ardından son buldu.

HABER: Yağmur AYAN – Nurhan GÜZEL
 

cabes-te-forma-sponsoru-pera-(1).jpg

cabes-te-forma-sponsoru-pera-(2).jpg

cabes-te-forma-sponsoru-pera-(3).jpg

cabes-te-forma-sponsoru-pera-(4).jpg

 

cabes-te-forma-sponsoru-pera-(5).jpg

cabes-te-forma-sponsoru-pera-(6).jpg

cabes-te-forma-sponsoru-pera-(7).jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber