ÇABES’İN ÇIKIŞI DEVAM EDİYOR

ÇABES’İN ÇIKIŞI DEVAM EDİYOR
Tekerlekli sandalye basketbolu bölgesel ligi B grubunda mücadele eden Çarşamba Bedensel Engelliler Gençlik ve Spor kulübü bu haftayı da Sorgun deplasmanından Sorgun Engelliler Umut spor kulübünü

farklı yenerek ligde ikide iki yaparak yükselişini sürdürdü.

Hafta sonu Sorgun’da saat 12.00 de 4 Periyot halinde oynanan maçta Çarşamba Ekibi maçı 97 ye 10 kazandı. Maç sonrası yapılan değerlendirmede Çarşamba Bedensel Engelliler Gençlik ve Spor kulübü başkanı Mustafa Uçar, İlçemizde yeni kurulup kısa sürede bu kadar başarıya imza atan kulübümüz sporcularını yürekten kutluyorum.  Bu başarılarımızın aslında gizli kahramanı belediye başkanımız Hüseyin Dündar beyefendidir. Bu takım sayın başkanımızın sayesinde deplasmanlara gidebilmektedir.  Buradan yönetimimiz ve sporcularımız adına kendisine teşekkürlerimizi arz ediyoruz. Lig usulü deplasmanlı karşılaşmalarımızda bu sporun engelliler için yapılması çok zor bir iştir. Dışarıdan bizimle empati kuramayan insanlar bunu anlayamayabilir. Ancak maçlarımızı izlemeye gelip en azından bizlerden  manevi desteklerlerini esirgemezlerse nede zor işler yaptığımızı kendileri de görecektir.” Dedi.

Uçar ayrıca, “3. hafta müsabakamız kendi sahamızda Ankara takımı olan Güçlü Eller Engelliler spor kulübü ile Çarşamba Spor Salonun da Cumartesi günü saat 14 te yapacağımızı maça da tüm Çarşamba Halkını bekliyoruz.” Cümlelerini de ekledi.

cabes’in-cikisi-devam-ediyor-(1).jpgcabes’in-cikisi-devam-ediyor-(3).jpgcabes’in-cikisi-devam-ediyor-(4).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Spor