ÇABES’İ 3 SAYI ÜZDÜ: 50-53

ÇABES’İ 3 SAYI ÜZDÜ: 50-53
Tekerlekli Sandalye Basketbol Ligi 3. Ligi A grubunda ÇABES sahasında 3 sayı ile rakibi Denizli Pamukkale Belediye Spor Kulübü’ne yenildi. Karşılaşma 50-53’lük skorla tamamlandı.

Çarşamba Kapalı Spor Salonu’nda oynanan müsabakada Çarşamba Bedensel Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü ile Denizli takımı Pamukkale Belediye Spor Kulübü ile karşılaştı. 2019-2020 Şehit İlyas Kaya sezonunda, ilçemizi temsil eden Çarşamba BESK, etkili bir oyunla başladı.  

Karşılaşmaya başlamadan öne oyuncuları ile konuşan ÇABES Teknik Direktörü antrenörü Mustafa Uçar, oyuncularını motive ederek maça konsantre bir şekilde hazırladı.

ÇABES’in konuk ettiği Denizli Pamukkale Belediyespor’la oynanan müsabakanın ilk periyodunda 10-14 Denizlinin önde olduğu gözlemlenirken her iki takımda galibiyet için tüm güçlerini sahada sergilediler. Maçın 2. Periyodunda skor 27-27 berabere olurken ÇABES maçı bırakmadı. Her iki takım için zorlu geçen maç antrenörlerin oyuncularını motivesiyle ve gelen seyircini takımlarını desteklemesiyle daha da heyecanlı hale geldi.

3. periyoda gelindiğinde skor 31-36 olurken ÇABES, rakibine yetişemedi. 4.periyoda Denizli’nin üstünlüğü ile girilirken maç 46-46 sona erdi. Uzatmalara giden maça 5 dk ek süre ilave edildi. Her iki takımda canla başla mücadele ederken Pamukkale 50-53 ile maçı aldı. 3 sayı ile maçı kaybeden ÇABES 15.haftayı geride bıraktı ,seyircisine güzel bir müsabaka izleten her iki takımda önündeki maçlara odaklandı.

ÇABES, gelecek maçını deplasmanda İzmir RSK ile oynayacak.

HABER: Gülizar KELEŞ – Feyza Nur YILMAZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber