ÇABES’e Yunanistan’da sıcak karşılama

ÇABES’e Yunanistan’da sıcak karşılama
Yunanistan’da düzenlenen turnuvaya katılacak olan Çarşamba Bedensel Engelliler Spor Kulübü’ne Yunanistan’da kendi evinde gibi karşılandı.

cabes’e-yunanistan’da-sicak-karsilama-(2).jpgcabes’e-yunanistan’da-sicak-karsilama-(4).jpg

Başkonsolos Efe Ceylan tarafından karşılanan ÇABES, Selanik başkonsolosluğunda güzel bir şekilde ağırlandı.Çarşamba Bedensel Engelliler ve Spor Kulübü Başkanı Kerim Deniz, başkonsolos Ceylan’aÇarşamba belediye Başkanı Halit Doğan’ın selamını ileterek Çarşamba’nın sembolü olan 8 köşe kasket ve yumurta topuk ayakkabı plaketini takdim etti.

ÇABES Başkanı Kerim Deniz, yurtdışında ağırlayan Başkonsolos Efe Ceylan’a ve bu turnuvaya katılma noktasında destek olan Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan’a teşekkür etti.Başkan Deniz, bu turnuvadan ülkemize kupa ile dönmeyi arzu ettiğini iletti.

Başkonsolos Efe Ceylan, spor kulübüne başarılar dileyerek maçlarda destek olmak için salonda olacağını bildirdi.Başkonsolosla beraber Atatürk’ün doğduğu evi de ziyaret eden Çarşamba Bedensel Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü, hatıra fotoğrafı çekinerek konaklayacağı otele geçti.
 

HABER: Nurhan GÜZEL – Büşra KOCATAŞ

cabes’e-yunanistan’da-sicak-karsilama-(1).jpgcabes’e-yunanistan’da-sicak-karsilama-(3).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber