ÇABES’e sahip çıkılmazsa kapanacak mı?

ÇABES’e sahip çıkılmazsa kapanacak mı?
Çarşamba İlçesi’nde 3 yıl önce büyük bir heyecanla kurulan ve kısıtlı imkanlarla çoğu engelli takımın başaramadığı başarıyı elde ederek 2. lige çıkan (ÇABES) Çarşamba Bedensel Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü  Engelli Basketbol takımı kaderine terk mi

Kurulduğu yıldan bu yana dar ve kısıtlı imkanlarla kimsenin ummadığı şekilde büyük başarılar elde eden Çarşamba Bedensel Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü (ÇABES), yeni sezon öncesi adeta var olma mücadelesi veriyor. 2015-2016 futbol sezonunda gösterdiği başarılı bir performans sonucunda Tekerlekli Sandalye 2. Ligi’ne çıkmaya hak kazanan ÇABES Basketbol takımının, bu yıl yeni sezonda sponsor ve temel gider kalemlerini karşılamakta çıkmaza girdiği belirtilirken, takıma herhangi bir işadamı veya kuruluşun destek olmadığı da gelen bilgiler arasında.

Tüm bu konuları konuşmak, bilgi alışverişi ve ligte mücadele edebilme amacı ile ÇABED Dernek binasında  gerçekleştirilen Yönetim  Kurulu toplantısında bir araya gelen Çarşamba Bedensel Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü’nün yönetim kurulu üyeleri (ÇABES), kulübün 2016-2017 futbol sezonunu ve geleceğini masaya yatırdı. Maddi kaynak konusunun konuşulduğu yönetim kurulu toplantısında, herhangi bir gelir bulunamadığı takdirde,  temel giderlerin karşılanmasında büyük zorluk yaşanacağı açıklandı.

Lig boyunca deplasman maçlarına gidecek olan ÇABES’in gerekli kaynağı ve sponsoru bulamaması halinde karşılaşmalara katılamayacak olması nedeni ile ligden çekilme veya ÇABES Kulübünü tamamen kapatma gündemi ile toplanarak masaya yatırıldı. Ligin başlamasına sayılı günler kala Siyasi, iş dünyası ve Çarşamba ile bölge esnaf ve halkından yardım gelmediği takdirde bir sonra ki toplantı ile nihai kararı verme konusu görüşülerek toplantı sona erdi.
HABER- FOTO: Nevzat AKKAYA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber