ÇABES’e ÖZOVALI'dan anlamlı hediye!

ÇABES’e ÖZOVALIdan anlamlı hediye!
Çarşamba Bedensel Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü 2013-2014 yılı BAL'da mücadeleye hazırlanırken, basketbol tekerlekli sandalyesi ve diğer spor malzemelerinin tedariki için çalışmaya devam ediyor

ÇABES' e sürpriz destek Çarşamba esnaflarından Özovalı Ayakkabıcılık’tan geldi. Özovalı Ayakkabıcılık ÇABES’li oyunculara 30 çift ayakkabı hediye etti.

Geçtiğimiz haftalarda gazetemizde yapılan ''Çarşamba’nın yapamadığını Salıpazarı yaptı'' ve "Bravo Başkan" manşetli haberimizde ÇABES’li oyuncuların iki yıldan bu yana basketbol tekerlekli sandalye eksikliğinden bahsetmiş ve Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül'ün İlçeden ses çıkmadığı bir dönemde takıma tekerlekli sandalye hediye etmesi dikkatleri çekmeye yetmişti.   

Gazetemiz resmi sitesinde de yayınladığımız bu haber oldukça ilgi görmüş ve İlçemiz esnaflarından Özovalı Ayakkabıcılık'ın sahibi Murat Özovalı, Bedensel Engelliler Spor Kulübü’ne yardımda bulunmak için Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Erol Şeker’e ulaştı. Gazetemiz internet adresinden bizlere yorum aracılığıyla ulaşan Özovalı, “''Erol bey öncelikle böyle bir konuya değindiğiniz için sizi tebrik eder yazınızın her satırına katıldığımı belirtmek isterim.İki defa arkadaşların maçlarını izlemeye gittim.Kendilerini o kadar mutlu ve heyecanlı gördüm ki haliyle bende mutlu oldum.Duyarsız olduğumuzdan dolayı boş salona oynadılar.Oysaki o salon hınca hınç dolu olup tezahürat yapılsa liglerinde üst sıralara oynayacaklarından şüphem yok. Maçlarda giyecekleri ayakkabıları ben kendilerine tedarik etmek istiyorum Ayrıca böyle sosyal sorumluluk projelerine olan desteğinizden dolayı ilçede yaşayan bir fert olarak size teşekkür ederim.Başlığınız çok güzel olmuş birde her yazınızın sonunda paylaştığınız kalın mutlu ve sağlıcakla cümlesi bu konunun anlayabilene en güzel özeti diyebilirim. ANLAYABİLENE...hani attan düşeni doktora getiriyorlarmış oda demiş benim halimi attan düşen anlar diye.Biz ona benzemişiz fakat yanlış başımıza gelmeden duyarlı olmalıyız'' sözleri ile takıma spor ayakkabı desteğinde bulunacağını belirti.

Murat Özovalı’ nın hediye etme isteğini Yazı İşleri Müdürümüz Erol Şeker'in ÇABED Başkanı Kerim Deniz' e ulaşarak konuyu iletmesi akabinde ÇABED Başkanı ve aynı zamanda ÇABES’li oyuncu olan Kerim Deniz, yine Özovalı Ayakkabıcılık Sahibi Murat Özovalı ve Yazı İşleri Müdürümüz Erol Şeker' e internet sayfasından yaptığı açıklamasında, ''Sayın Erol Şeker'e öncelikle biz engellilere vermiş olduğu desteklerden dolayı camiamız adına çok teşekkür ederiz. Her zaman söylenen bir söz var, hepimiz bir engelli adayıyız diyorlar fakat bu cümle sadece sözde kalıyor. Ben diyorum ki, empati kurmak önemlidir ve her sağlıklı insanın bir engelli dostu arkadaşı olmalıdır. Murat Özovalı'ya şahsım ve camiamız adına çok teşekkür ederim. Murat bey derneğimize her zaman destek olan duyarlı empati kurabilen, her platform yanımızda desteklerinden dolayı teşekkür ederiz '' diyerek minnettarlığını dile getirmiş oldu.
Yaşananlar sonrasında (ÇABES) Çarşamba Bedensel Engelliler Basketbol Gençlik ve Spor Kulübünün lige hazırlık antrenmanı öncesinde Özovalı Ayakkabıcılık sahibi Murat Özovalı antrenmana gelerek takım oyuncuları sayısından fazla ayakkabıyı ÇABES Başkanı Mustafa Uçar ve ÇABED Başkanı Kerim Deniz ile takım oyuncularına hediye etti. Hediye töreninde ÇABES Başkanı Mustafa Uçar, Özovalı Ayakkabıcılık işletme sahibi Murat Özovalı'ya bu gönülden destekleri ve yardımları nedeni ile teşekkür ediyoruz. İlçemizde ki engellilerin rehabilite edilmesi için yaptığımız çalışmalarda bizlerin eli kolu, yeri geldiğinde bacağı olan duyarlı esnaf, vatandaş, işadamlarımıza minnettarız. Bu desteklerin artarak devam etmesini diliyor, diğer işadamlarımız, siyasetçilerimize de buradan duyarlılık göstermeleri ve bu engellilerin engellerinin kaldırılması adına bir adımın da onlar tarafından atılmasını bekliyoruz diyerek konuştu.

Tören sonrasında ÇABES takımının ligin başlamasına sayılı günler kalmasına rağmen hala oyuncuların en büyük ihtiyacı olan tekerlekli sandalye eksikliğini bir türlü çözemedikleri ve emanet veya geçici sandalyelerle ligde mücadele etmek için yoğun çalışmalarını sürdürdükleri öğrenildi.

cabes-hediye-3.jpg

HABER: Esra TORUN – Elifnur TURGUT

 

 

 

 










 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber