ÇABES Sezonu mağlubiyetle açtı: 62-56

ÇABES Sezonu mağlubiyetle açtı: 62-56
Tekerlekli Sandalye Basketbol B Ligi 2018-2019 sezonu ilk karşılaşmasında deplasmanda Kayseri Melikgazi Engelliler Spor Kulübü’nün konuğu olan Çarşamba Bedensel Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü karşılaşmadan 62-56’lık skorla mağlup ayrıldı.

Kayseri’de Talas Spor Salonu’nda oynanılan Tekerlekli Sandalye Basketbol B Ligi 2018-2019 sezonu ilk karşılaşmasında Çarşamba Bedensel Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü, Kayseri Melikgazi Engelliler Spor Kulübü’nün konuğu oldu.

Ligde ilk müsabakasına çıkan ÇABES, iyi bir oyun sergilese de galibiyeti 6 sayı farkla kaybetti. 62-56’lık skorla son bulan müsabakada Çarşamba ekibi ÇABES mağlup ayrılan taraf oldu. Müsabaka sonrası yapılan açıklamada, “Kayseri Melikgazi Engelliler Spor Kulübü ile oynadığımız karşılaşmadan 62-56 mağlup ayrıldık. Güzel, zevkli bir müsabaka oldu. bu karşılaşmada emeği geçen tüm takım arkadaşlarıma, yönetim kurulu arkadaşlarıma, Gençlik Spor İl ve İlçe Müdürlüğüne, Çarşamba Belediye Başkanımıza ve Çarşamba halkına çok teşekkür ederiz.” ifadelerine yer verildi.

HABER: Nuri ŞEKER – Nurhan GÜZEL


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber