ÇABES SEVİNDİRDİ : 65-50

ÇABES SEVİNDİRDİ : 65-50
Tekerlekli Sandalye Basketbol Liginde mücadele eden Çarşamba Bedensel Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü (ÇABES)  kendi sahasında ağırladığı rakibi Sorgun Engelliler Umut Spor Kulübü'nü (SEUS) konuk etti. Karşılaşmayı ev sahibi takım ÇABES, 65-50 skorla ye

Yeni Çarşamba Spor Salonunda oynanılan müsabakada Çarşamba Bedensel Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü (ÇABES) ile Sorgun Engelliler Umut Spor Kulübü (SEUS) karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın hızlı başlayan taraf olan ÇABES, ilk periyotu 14-09 sayıyla tamamladı.

İkinci periyotta ÇABES, oyunda etkili olmaya çalışan rakibine karşı güzel bir oyun sergiledi. Taraftar desteği ile üst üste sayı yakalayan Çarşamba Bedensel Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü (ÇABES),ikinci periyotu 30-24'lük skorla kazanmayı bildi.

Üçüncü periyotun öncesinde Teknik Direktör Mustafa Uçar, oyunculara rakibe karşı daha etkili bir mücadele vermek amacıyla önemli taktikler verdi. Üçüncü periyotun başlaması ile birlikte hızlı bir başlangıç yapan ev sahibi takım, rakibine karşı baskıyı artırdı. Taraftarın tezahüratları ile mücadelesini daha da arttıran ÇABES, üçüncü periyotta elde ettiği 51-38'lik sayı ile üstünlüğünü korudu.

Son periyotta oynadığı oyunla taraftarlar tarafından büyük takdir toplayan ÇABES, 63-50 skorla maçın galibi oldu. Dostluk maçı ortamında geçen müsabaka sonrası,oyuncular galibiyeti taraftarlarla kutladı.

HABER: Nuri ŞEKER

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Spor