ÇABES gösteri maçına çıktı

ÇABES gösteri maçına çıktı
Çarşamba Bedensel Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü (ÇABES) ligdeki aradan dolayı Çarşamba İmam Hatip Orta Okulu’nun davet üzerine, İmam Hatip Ortaokulu Spor salonunda gösteri maçı yaptı

Çarşamba İmam Hatip Ortaokulu Spor salonunda gerçekleşen gösteri maçına yoğun ilgi ve katılım vardı. Öğrenciler çok ilgili olduğu müsabakada Okul Müdürü Ömer Faruk Kahraman’ın ve Okul müdür Yardımcısı Fatih Uyanık’ın da Tekerlekli Sandalye’ye oturarak müsabakaya katılması empati ortamının oluştuğu görüntülere sahne oldu.

Gösteri maçı sonrasında kısa bir teşekkür konuşması yapan Çarşamba Bedensel Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü (ÇABES) Başkanı Kerim Deniz, “Bu organizasyonda emeği geçen İmam Hatip Ortaokulu Müdürü’ne, müdür yardımcılarına, öğretmenlerine ve derneğimiz yönetim kurulu üyesi imam hatip ortaokulu teknoloji tasarım öğretmeni Nurdan Zengin’e, öğrencilere ve sporcu arkadaşlara teşekkür ederiz.” dedi.

2018’İN İLK MAÇI SAMSUN BESK İLE!

Lige verilen kısa aranın ardından bu hafta 2018 yılının ilk müsabakasına çıkacak. 06 Ocak 2018 Cumartesi günü Çarşamba Yeni Spor Salonu’nda rakibi Samsun Bedensel Engelliler Spor Kulübü’nü ağırlayacak olan ÇABES takımı, müsabakadan galibiyetle ayrılarak başarılı istatistiğini sürdürmek istiyor. Cumartesi günü Çarşamba’da oynanılacak müsabakanın saat: 11.00’da başlayacağı öğrenilirken, Çarşamba’lı vatandaşlar müsabakaya davet edildi.

HABER: Nuri ŞEKER




 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Spor