ÇABED’DEN MEHMET AKİF’E PASTALI UĞURLAMA

ÇABED’DEN MEHMET AKİF’E PASTALI UĞURLAMA
Çarşamba Bedensel Engelliler Derneği (ÇABED) Gençlik Kolları Başkanı olan ve derneğin birçok faaliyetinde önemli görevler alan Mehmet Akif Çıplak’ın devlet memurluğunu kazanmasıyla birlikte, dernek yönetimi ve üyeleri kendisine veda etkinliği düzenledi

Çarşamba Bedensel Engelliler Derneği ve Çarşamba Bedensel Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü’nde birçok faaliyette bulunan derneğin Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Akif Çıplak’ın devlet memurluğunu kazanması sonrası, dernek yönetimi Akif’e sürpriz bir etkinlikle veda etti.

Mustafa Dağıstanlı Kapalı Spor Salonu’nda yaptığı idmanlarla hafta sonu oynayacağı Mardin Kızıltepe Engelliler Gücü maçının hazırlıklarını sürdüren ÇABES takımının idmanında bulunan Mehmet Akif Çıplak’a, Çarşamba Bedensel Engelliler Derneği üyeleri, Siirt’e devlet memuru olarak gideceği görevi öncesi veda etti. Pasta kesimi ile yeni görev yerinde başarılar dileyen dernek üyeleri, üstlendiği görevlerden ve çalışmalarından dolayı teşekkürlerini sundu.

ÇABED Başkanı Kerim Deniz ve ÇABES Başkanı Mustafa Uçar’ın da bulunduğu etkinlikte, her ki başkanda Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Akif Çıplak’ı tebrik ederek, yapmış olduğu hizmetlerinden dolayı teşekkürlerini sundular. Kendisine yapılan sürpriz sonrası büyük bir şaşkınlık yaşadığını söyleyen Mehmet Akif Çıplak ise, uzun bir süredir beklediği haberi geçtiğimiz günlerde büyük bir sevinçle öğrendiğini, ancak Çarşamba’da dernekten ayrılacak olmanın da burukluğunu yaşadığını belirtirken, “Çarşamba Bedensel Engelliler Derneği ile birlikte yaşamımda çok şeyler değişti. Düzenlediğimiz birçok etkinlikle engellilerin sosyal yaşamda var olması adına derneğimizin bize verdiği görevleri elimizden gayreti göstermeye çalıştık. Çok güzel bir ortam ve çok güzel insanlar tanıdım. Emeği geçen herkese sonsuz teşekkür ediyorum. Hafta sonu oynanılacak maçta da oyuncu arkadaşlarımıza başarılar diliyorum.” İfadelerini kullandı.

Mehmet Akif, dernek üyeleri ile vedalaştıktan sonra görev yapacağı Siirt’e hareket etti.

HABER : Nuri ŞEKER  

1fd6f51d-b42c-4037-a52a-02c5af14e5ba.jpg5f92f859-580a-4c3c-8156-70690b8b9a8a.jpg
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber