ÇABED’den Madalya Şovu

ÇABED’den Madalya Şovu
Çarşamba Bedensel Engelliler Derneği , 13-14-15 Haziran tarihlerinde Çarşambanın Bey yenice Mahallesinde düzenlenen Türkiye'nin en büyük avcılar buluşmasında engelliler kategorisi tek kurşun atışlarında 1. 2. ve 3. lüğü alarak altın, gümüş ve bronz madaly

Çarşamba Safari Atıcılık ve İhtisas kulübü Başkanı Mustafa Sezer tarafından Çarşamba Bedensel Engelliler Derneği’ne bir adet otomatik av tüfeği ödül olarak ta verildi. Başkan Sezer, “Bu engelli kardeşlerimizin mücadele azimleri görülmeye değer, kendileri ile gurur duyuyoruz. Bize yaşama sevinci veriyorlar, dedi.  Ayrıca bundan sonraki bütün etkinliklerde birlik ve beraberlik sezü veren Sezer, “Engelli olmak suç değil onlara engel olmak suçtur”, dedi.

cabed’den-madalya-sovu-1.jpg

ÇA-BED başkanı Kerim DENİZ ise, bu tür etkinliklerde bizleri unutmayıp aralarına alan Başkan Mustafa Sezer'e teşekkür ederek, denek ve spor kulübünün faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Deniz, “Bizde engellilik yok sadece engel var, bunu da sizin gibi duyarlı insanların sayesinde aşacağımızı umuyor, bu tür organizasyonlara engelli vatandaşlarımızın negatif ayrımcılığa uğramadan katılmalarını ve davet edilmelerini  istiyor bundan sonraki çalışmalarınızda başarılar diliyorum” dedi.

cabed’den-madalya-sovu.jpgcabed’den-madalya-sovu-3.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber