ÇABED’ de Kadın Kolları kuruluyor

ÇABED’ de Kadın Kolları kuruluyor
(ÇABED) Çarşamba Bedensel Engelliler Derneği Kadın Kolları Başkanlığını kurmak için çalışmalarını hızlandırdı. Kadın üyeler derneğe kaydedilirken kısa sürede yeni yönetim belirleneceği öğrenildi

 

Çarşamba Bedensel Engelliler Derneği (ÇABED), Kadın Kolları Başkanlığını oluşturabilmek için Derneğe Kadın üyeliklerini başlattı. Dernek binasında başlatılan çalışmalar öncesinde gönüllü üyeleri ile toplantı yapan Başkan Kerim Deniz ve Yardımcısı Mustafa Uçar toplantıda, yeni oluşturulacak Kadın Kollarımız ile daha güçlü ve daha aktif olmayı hedefliyoruz. Bizler Kadın Kollarımızı engelli veya engelsiz gönüllü kim olmak isterse onları üye yaparak oluşturmayı düşündüklerini dile getirdiler.

Toplantı da Başkan Kerim Deniz, “Çarşamba’ da bizler engelliler için mücadelemizi vermeye devam ediyoruz. Dernek olarak bizler engelli üyelerimizi ve üye olmayan engellilerimizi sosyal hayata katabilmek için yoğun şekilde çalışmalarımızı sürdürtüyoruz. Bu nokta da engellilerin sesinin daha iyi duyurulabilmesi ve daha fazla vatandaşlar tarafından engelliler için mücadele edilebilmesi için çalışmamızı başlattık. Biz oluşacak Kadın Kollarımızda özellikle engelli olmayıp gönüllü olarak Derneğimize kayıt olan engelsiz gönüllü Kadın üyelerimizden oluşmasını istedik. Bunun nedeni bizler kendi işimizi bir şekilde kendimiz yapabiliyoruz. Bizim Kadın Kollarımız kulağımız, dilimiz, gözümüz olmalarını değil bizim ulaşamadığımız, erişemediğimiz alanlara ulaşabilir ve erişebilir olmamızı sağlamalarını istiyoruz” dedi.

 Kadın Kolları için yapılan toplantı sonrasında üye kayıtları hızlandırıldı. Dernek Başkan Yardımcısı Uçar yeni oluşacak Kadın Kolları için, bizler Kadın Kollarımıza üye kayıtlarımızı hızlandırdık. Yeni üyelerimizle belirlenen sayıya ulaştığımız da bu üyelerimiz kendi aralarında toplanacak ve yeni Kadın Kolları Başkan ve yönetim kurulunu seçecekler. Bu konuda onlar bağımsız ve engellilere destek olacak çalışmalarımızı yaparak Derneğimize destek olacaklardır. Derneğimize bu uygulamanın hayırlı ve uğurlu olmasını diliyoruz şeklinde açıklamada bulundu.

cabed’-de-kadin-kollari-kuruluyor-(3).jpg

cabed’-de-kadin-kollari-kuruluyor-(1).jpg

Haber – Foto. Nurhan Güzel

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber