ÇABED-ÇABES'liler kahvaltıda buluştu

ÇABED-ÇABES'liler kahvaltıda buluştu
(ÇABED) Çarşamba Bedensel Engelliler Derneği binasında gerçekleştirilen kahvaltı programında 3D Origami empati çalışması ile önümüzde ki günlerde gerçekleştirilecek projeler masaya yatırıldı.

 Çarşamba Bedensel Engelliler Derneği (ÇABED) binasında gerçekleştirilen kahvaltı programında 3D Origami empati çalışması ile önümüzde ki günlerde gerçekleştirilecek projeler masaya yatırıldı. Dernek binasında hafta içi ve hafta sonu devam eden Empati programları çerçevesinde ki 3D Origami çalışması öğrencileri ile bir araya gelindi. Kahvaltıya Dernek yöneticilerinin yanı sıra Kaymakamlık SYDV Personellerinden Ayşe Akay' da katıldı.

Kaymakamlık Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı sorumlularından Ayşe Akay, Dernek Başkanı Kerim Deniz, ÇABES Dernek Başkanı Mustafa Uçar, Dernek Kadın Kolları Başkan ve üyeleri 11-12 Haziran' da gerçekleştirilecek Kongre sonrasında ki projeleri de görüştüler. Kongre sonrasında Halk Eğitim Merkezi ve SYDV arasında yapılabilecek engellilere yönelik yapılabilecek projeler masaya yatırıldı.

HABER-FOTO: Nurhan GÜZEL- Nevzat AKKAYA

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Yaşam