ÇA-BES Yüz Güldürmeye Başladı

ÇA-BES Yüz Güldürmeye Başladı
Tekerlekli Sandalye Basketbolu Bölgesel lig “D” Grubunda mücadele eden Çarşamba Bedensel Engelliler Gençlik ve Spor kulübü 12.04 2014 cumartesi günü saat 14.00 de 12. Hafta maçını Amasya ili Gümüşhacıköy ilçesinde “Gümüşhacıköy Hayat Engelliler Spor Kulü

Tekerlekli Sandalye Basketbolu Bölgesel lig “D” Grubunda mücadele eden Çarşamba Bedensel Engelliler Gençlik ve Spor kulübü 12.04 2014 cumartesi günü saat 14.00 de 12. Hafta maçını Amasya ili Gümüşhacıköy ilçesinde  “Gümüşhacıköy Hayat Engelliler Spor Kulübü” ile yaptı.

Çok çekişmeli geçen müsabakanın 1. Periyodu 12–4 Gümüşhacıköy lehine 2. Periyodu 1–10 Çarşamba lehine 3. Periyodu 2–13 Çarşamba lehine 4. Periyodu 7–14 Çarşamba lehine olan maçı Çarşamba takımı 41–22 kazanmayı başardı.

cabes1.jpg

Takımının başarısından oldukça memnun kalan ÇA-BES Başkanı Tülay Özçelik Kavraz, takımı Sevgi Kafe’de yemeğe götürdü. Çok duygulandığını ve engelli kardeşleri ile gurur duyduğunu anlatan Kavraz, bundan sonrada başarı için büyük projelerinin olduğunu bunun da zamanı gelince kamuoyu ile paylaşacağını, belirtti. Özçelik, “Bu kardeşlerimiz zoru başarıyor bize düşen ise onların yolunu açmaktır. Bizde onu yapacağız inşallah. Ayrıca bizlerden desteklerini esirgemeyen Çarşamba Belediye Başkanı Sayın Hüseyin Dündar’a teşekkür ediyoruz.” Dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber