By Soğancı Çarşamba’da hizmete açıldı

By Soğancı Çarşamba’da hizmete açıldı
Soğancı Konfeksiyon mağazası, Çarşamba’da Cumartesi günü Çarşambalıların hizmetine açıldı

 

Konfeksiyon alanında lider markaların yer aldığı BY Soğancı alışveriş mağazası Cumartesi günü Çarşambalıların hizmetine açıldı. Çarşamba Yunus Emre Caddesinde hizmete açılan mağazaya Çarşambalılar yoğun ilgi gösterdi.

HABER-FOTO: Serkan KARAHAN

Açılışı gerçekleşen mağaza için açıklamada bulunan Recep Soğancı, “Çarşambanın ihtiyacı olan bir mağaza açtığımızı düşünüyoruz. Çünkü özellikle tekstil alanında Çarşamba’da markalı ürünlerin satışının yapıldığı mağaza sayısı çok az. Bu bakımdan bu mağazanın Çarşambalı gençler için iyi bir adres olacağını düşünüyoruz. Mağazamızda birbirinden kaliteli markaların satışları yapılıyor. Ayakkabıdan, diğer giyim ürünlerine vatandaşlarımızın kaliteli ürünleri bulabileceği bir mağaza. Artık kalite ve marka ürünleri alabilmek için Çarşambalı vatandaşlarımız Samsun’a gitmek zorunda kalmayacaklar. Bu vesile ile inanıyorum ki kısa sürede BY Soğancı Çarşambalıların gönlünü feth edecektir. BY Soğancı Çarşambamıza hayırlı olsun” dedi.

Bu arada havanın yağmurlu olması nedeni ile müşterilerini de düşünen mağaza yetkilileri resmi açılış töreni yerine vatandaşların yani müşterilerin memnuniyetini de düşünerek mağazayı erken saatlerde müşterileri ve mağaza yetkilileri ile kurdeleyi keserek hizmete açtılar. Halkla iç içe ilk kez böyle bir açılış yapılması her kesimi sevindirdi. Mağazasının açılışı sonrasında ilçede ki Kamu Kurum Amirleri, Belediye Başkanı Hüseyin Dündar gibi İlçe yöneticileri de mağazayı gezerek hayırlı olsun dilek ve temennilerini ilettiler.

by-soganci-carsamba’da-hizmete-acildi-(2).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber