BÜYÜKŞEHİR'DEN SİHİRLİ DOKUNUŞ

BÜYÜKŞEHİRDEN SİHİRLİ DOKUNUŞ
Samsun Büyükşehir Belediyesi'nin turizme kazandırdığı Ayvacık ilçesi Terice Mahallesi'ndeki alan özellikle gelin ve damatların da uğrak yeri oldu.

Samsun Büyükşehir Belediyesi'nin turizm hamleleri tüm hızıyla devam ediyor. Ayvacık ilçesi Terice Mahallesi'nde yapılan yörük çadırını ve etrafındaki peyzaj düzenleme çalışmalarını inceleyen Başkan Yılmaz, özellikle yörük çadırının turistlerin vazgeçilmez uğrak noktası haline geleceğini söyledi.

"TURİZM CENNETİ TERİCE'YE GELEN BİR DAHA GİTMEK İSTEMEYECEK"

   Ayvacık'ın Ortadoğu turizmi açısından büyük potansiyeli olduğunu vurgulayan Başkan Yılmaz, "Ortadoğu turizmi otel değil, doğa, yayla ve av turizmi çok önemsiyor. Bu konuda Ayvacık ilçemiz aranılan tüm şartları bünyesinde barındırıyor. Biz de yaptığımız ve yapmaya devam ettiğimiz kıl çadırlar, günlük hobi ortamları ile ilçemizi turizmde ihya edeceğiz. Buraya gelen bir daha gitmek istemeyecek giden ise yeniden gelecek" ifadelerini kullandı.

GELİN VE DAMATLARIN UĞRAK YERİ OLDU

   Yörük çadırının alt tarafına inşa edilen ahşap yürüyüş yolunun da büyük beğeni gördüğünü belirten Başkan Yılmaz, "Ahşap yürüyüş yolunun hemen sonunda sizi Ayvacık Barajı'nın muhteşem manzarası karşılıyor. Özellikle bu alanımız fotoğraf tutkunlarının vazgeçilmez noktası oldu. Gelin ve damatlarımızın evlilik fotoğraflarına da Terice'deki bu turizm cennetimiz ev sahipliği yapıyor" dedi.

    Alanda karşılaştığı genç çifte mutluluk dileyen Başkan Yılmaz, ayrıca kahve takımı hediye etti. Yılmaz'a ziyareti sırasında AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel de eşlik etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Güncel