Büyükşehir’den ‘Hoş Geldin Bebek’ projesi

Büyükşehir’den ‘Hoş Geldin Bebek’ projesi
Samsun Büyükşehir Belediyesi ihtiyaç sahibi ailelerin yeni doğan bebeklerini "Hoş Geldin Bebek Projesi" kapsamında evinde ziyaret ederek, ailelere bebek bakım seti hediye ediyor

Sosyal belediyecilik anlayışı ile hareket ederek daima muhtaca kucak açan Samsun Büyükşehir Belediyesi ihtiyaç sahibi ailelerin yeni doğan bebeklerine sevgi paketi yolluyor. Paketin içerisinde çocuk bezinden biberona, kremden pudraya kadar her şey tam eksiksiz yer alıyor. İhtiyaç sahibi ailenin sosyal ve ekonomik sorunları konusunda notların alındığı ziyaretlerde bebeğin sağlıklı ortamda yetişmesi için gerekli destek de sağlanıyor.

HOŞGELDİN HEDİYESİ
‘Sevgi paketleri ve hoş geldin bebek’ projesiyle sağlıklı bir nesil yetiştirilmesine katkı sağlamaya çalıştıklarını ifade eden Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, “Proje kapsamında yeni doğan bebeklerimizin acil ihtiyaçlarını karşılamayı amaçladık. Yeni doğan çocuklarımıza bir hoş geldin hediyesi veriyoruz” dedi.

“BELEDİYE OLARAK YALNIZ OLMADIKLARINI HİSSETTİRİYORUZ”
Çanta da bebek bezinden oyuncağına, kitabından pudrasına kadar her türlü malzemenin yer aldığını belirten Başkan Yılmaz, “Çözüm Merkezimize bebekleri için talepte bulunan ailelerimizin evlerine yaptığımız ziyaretlerde ayrıca ailenin sorunu varsa ona da çözüm arıyoruz. Örneğin baba işsiz ise ona bu konuda yardımcı olmaya çalışıyoruz. Yani bebeğin yetişmesinde ne kadar olumsuzluk var ise ortadan kaldırmaya gayret ediyoruz. Amacımız ailelere özellikle de annelere yalnız olmadıklarını hissettirmek” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Karadeniz