Büyükşehir Kano Sporunda Da İddialı

Büyükşehir Kano Sporunda Da İddialı
Samsun Büyükşehir Belediyesi Anakent Spor Kano Takımı, Bodrum'da düzenlenen Deniz Kanosu Bahar Turnuvası'na katılarak ilk kez resmi bir organizasyonda yer aldı

Antrenör Zafer Benli, "Eksiklerimizi giderip bir dahaki düzenlenecek turnuvada Samsun Büyükşehir Belediyesi Anakent Spor Kulübümüze daha iyi dereceler geçireceğimize inanıyoruz" dedi.

buyuksehir-kano-sporunda-da-iddiali-(3).jpg

Türkiye Kano Federasyonu tarafından Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde düzenlenen Deniz Kanosu Bahar Turnuvası'nda Samsun Büyükşehir Belediyesi Anakentspor Kano Takımı ilk kez mücadele etti. Yarışmaya 25 kulüpten 100 sporcu katıldı. İlk kez resmi bir turnuvada mücadele eden Anakentspor, geriye başarılarla döndü. Veteranlar 2 bin metrede Antrenör Zafer Benli birinciliği elde etti. K1 Bayanlar 2 bin metrede Cangül Aslan 5., Betül Avcı ise 10. oldu. K1 Erkekler 2 bin metrede Kamil Özkıvanç 12. sırada kaldı.

K1 bin metre bayanlarda Cangül Aslan 4. olurken, K1 bin metre erkeklerde Mehmet Can Kurtay 7.'liği elde etti. Samsun Büyükşehir Belediyesi Anakentspor Kano takımı ilk kez resmi bir turnuvada yer almasına rağmen birçok kulübü ve sporcuyu ardında bırakmayı başardı. Antrenör Zafer Benli, "Deniz kanosunda ilk yarışımız ve ilk deneyimimiz oldu. Eksiklerimizi giderip bir dahaki düzenlenecek turnuvada Samsun Büyükşehir Belediyesi Anakent Spor Kulübümüze daha iyi dereceler geçireceğimize inanıyoruz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Spor