Büyükşehir İlçelerde Ağırlığını Hissettiriyor

Büyükşehir İlçelerde Ağırlığını Hissettiriyor
Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Salıpazarı ilçesinde yapımına başlanan çalışmalarla ilgili inceleme ziyareti yaptı. Çalışmaları yerinde görüp ekiplerle sohbet eden Başkan Yılmaz, hizmetlerin belirlenen takvimde bitirilmesinin önemine

  Samsun'un 17 ilçesinde büyük bir hizmet atağı başlatan Büyükşehir Belediyesi, ilçeleri şantiye çevirdi. İlçe merkezlerinin yanı sıra eski köy şimdi ki mahalleleri de şantiye çeviren Büyükşehir Belediyesi, Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (SASKİ) ile Fen İşleri Daire Başkanlığı aracılığı ile alt yapı çalışmalarını hızla sürdürüyor.

   İlçe ve köylerdeki çalışmaları yakından takip eden Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Salıpazarı ilçesindeki çalışmaların geldiği boyutu görmek ve eksiklikleri tespit etmek için inceleme  gezisi yaptı.

    İncelemeleri öncesinde Büyükşehir Belediyesi AK Parti Meclis Grup Başkan Vekili Nihat Soğuk, Genel Sekreter ve SASKİ Genel Müdürü Coşkun Öncel ve Fen İşleri Daire Başkanı Mustafa Yurt ile birlikte Salıpazarı Kaymakamı İskender Çolak'ı ziyaret eden Başkan Yılmaz, daha sonra da AK Parti Salıpazarı İlçe Başkanı Yücel Kaya ile bir araya gelerek toplantı yaptı. Yılmaz, yaklaşık 1 saat süren toplantının ardından ilçede yapımı süren projeleri yerinde inceledi.

 

   İnceleme gezisinde en çok ilgiyi uzun yıllardır söz verilmesine rağmen bugüne kadar yapılamayan Tahnal köyü gurup yol çalışmasına gösteren Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, ilçeye 36 km uzaklıkta yer alan Tahnal'daki beton yol imalatını inceledi. Ekiplerin çalışmalarını takip edip son durum ile ilgili bilgi alan Başkan Yılmaz, çalışmaların belirlenen takvimde bitirilmesi için hassasiyet gösterilmesini istedi.

 

   İncelemelerinin ardından Tahnal köyü sakinlerini ziyaret eden Başkan Yılmaz, vatandaşlarla sohbet etti. Köylü vatandaşlar Başkan Yılmaz'ı 'Mahallemize yapmış olduğunuz hizmetlerden dolayı Samsun Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Yusuf Ziya Yılmaz'a sonsuz şükran ve teşekkürlerimizi sunarız.' yazılı pankartla karşıladı. Başkan Yılmaz, beton yol çalışmasının tamamlanmasıyla uzun yılların hayalini gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşayacaklarını kaydetti.

HABER-FOTO: Ayhan GONCA- Kenan GÜN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir