Büyükşehir Belediyesi'nden Miniklere Eğlence

Büyükşehir Belediyesinden Miniklere Eğlence
Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle minikler için unutulmaz bir eğlence düzenledi

Büyükşehir Belediyesi Kadıköy Mahalle Kültür ve Yaşam Evi’nin bahçesinde düzenlenen eğlenceye Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Şube Müdürü Ahmet Ayan, Büyükşehir Belediyesi Kadıköy Mahalle Kültür ve Yaşam Evi Sorumlusu Berna Şimşek, Büyükşehir Belediyesi Aile Danışma ve Eğitim Merkezi Sorumlusu (SABADEM) Fatma Begüm Doğan, Mavi Işıklar Eğitim, Dinlenme ve Rehabilitasyon Merkezi Kampı Sorumlusu Eda Günaydın, öğrenciler ve velileri katıldı.
Çocukların bayramını kutlayan Samsun Büyükşehir Belediyesi Aile Danışma ve Eğitim Merkezi Sorumlusu (SABADEM) Fatma Begüm Doğan, “Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal’in önderliğinde ve onun ‘Milli bağımsızlığını yine milletin azim ve kararlılığı kurtaracaktır’ öngörüsü ile yakılan bağımsızlık meşalesi 23 Nisan 1920 Cuma günü Ankara’da Anadolu’nun dört bir yanına aydınlatan bir güneş haline gelmiştir. İste o diriliş ruhu vatan ve millet sevgisi, bayrak sevdası, bağımsızlık tutkusu bir milleti şaha kaldırdı ve bunun adı birlik ve beraberliktir. Küçük hanımlar, küçük beyler, sizler hepiniz geleceğin bir gülü, yıldızı, bir mutluluk parıltısısınız. Memleketi asıl aydınlığa boğacak sizsiniz. Kendinizin ne kadar mühim, kıymetli olduğunuzu düşünerek ona göre çalışınız. Sizlerden çok şey bekliyoruz” dedi.
Konuşmanın ardından minikler ilk olarak Büyükşehir Belediyesi Bando Takımı'nın çaldığı sevilen parçalarla oynadılar. Daha sonra Büyükşehir Belediyesi Halk Oyunları ekibi gösterilerini sundu. Minikler ardından çalınan parçalarla gönüllerince eğlendiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir