Bursa Samsun Günleri

Bursa Samsun Günleri
Bursa’da yaşayan Samsunlu İş adamlarının kurduğu, Başkanlığını Savaş Otruş’un yaptığı, Başkan Yardımcılığını Temel Erkol, Ali Karacan, Mustafa Önder, Ali Önder, Akın Semizoğlu, Ahmet Orta, Mehmet Fidan’ın üstlendiği...

SAMDEF Samsun Dernekler Federasyonu Bursa’da açılış yaptı.

bursagunleri11.jpg
Bursa’da 6 Mayıs’ta Merinos Atatürk Kültür ve Kongre Merkezinde Samsun tanıtım günleri düzenleyen SAMDEF’in etkinliğine, İçişleri Bakanı Efkan Ala, Gençlik Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Bursa Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa valisi  Şahabettin Harput, Samsun milletvekilleri ve Bursa milletvekilleri ile Bursa Akparti ilbaşkanı Cemalettin Torun, Kentkonseyi başkanı Hasan Çepni, SAMKON Başkanı Sezgin Gümüş ve Onursal Başkanı Kaya Aşcı, Ankara Asiyad Başkanı Osman Yılmaz, SAMGİYAD yönetim kurulu ve başkanı Mehmet Baş, ANADOLU SAMDEF Başkanı Metin Şenel eşlik ettiler.

bursagunleri22.jpg

Samsundaki en büyük sivil toplum kuruluşlarından olan Çarsambalılar Derneği başkanı Saadettin Sarıoğlu, Denetleme Kurulu Başkanı  Çetin Akgül, Yönetim Kurlu Üyesi Dr. Hüseyin Avni Özdemir‘de, İstanbul Çarşamba Dernekler Federasyonu ÇADEF Başkanı Hayati Sözen yerel sanatçımız Hüseyin Şimşek, Kadınlar Kolu Başkanı Yeşim Sarıtaş ve Ayvacıklı iş adamlarımızdan Hamdi Öztürk ile birlikte Bursa da yapılan Samsun Tanıtım Günlerine katılım sağladılar.

bursagun4.jpg

Samsun’un birçok ilçe belediyesinin, belediye başkanlarının ve federasyonlarının katıldığı ve tanıtım standları açılan fuarda Çarşamba ilçemizi temsilen yöresel kıyafeti, kasketi, ayakkabısı ile Mithat kundura oradaydı. Şehitlerin anıldığı bu önemli günde, iptal edilen konser ve şenlikler yerine Samsun Halk oyunları ve Osmanlı kıyafetleri defilesi düzenlendi.

bursagunleri11.20160509110900.jpg

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir