BURHAN MUCUR'A ANLAMLI BİR ÖDÜL DAHA

BURHAN MUCUR'A ANLAMLI BİR ÖDÜL DAHA
DE-BA ve Roma Medya Organizatörlüğünde gerçekleştirirlen 2021 yılının Türkiye-Avrupa Ödülleri sahiplerini buldu.

 Gecede grup firmaları arasında yılın şirketi seçilen MCR Grup ödüle layık görüldü. Ödül başarılı İş İnsanı MRC GRUP Yönetim Kurulu Başkanı Burhan Mucur'a takdim edildi.

MCR GRUP BİR NUMARA 

Geçtiğimiz Akşam Sunuculuğunu Esra BALAMİR Ve Doğan AZADLI'nın Üstlendiği Deba Medya Ve Roma Medya Organizatörlüğünde Crowne Plaza'da düzenlenen Türkiye-Avrupa Ödülleri Sahiplerini Buldu. MCR Grup Şirketi ile Büyük Başarı Yakalayan İş İnsanı MRC GRUP Yönetim Kurulu Başkanı Burhan Mucur, Yılın Grup Şirketi kategorisinde ödül alarak büyük bir başarıya imza attı.
 
SAMSUN ADINA MUTLUYUM 

İş İnsanı MRC GRUP Yönetim Kurulu Başkanı Burhan Mucur, böyle bir ödülü almaktan mutluluk duyduğunu belirterek,'' Kısa sürede çok yol kat ettik. Ülke ekonomisine, istihdama büyük katkı sağladık. Yoğun çalışma temposunun karşılığı olarak ödüle layık görülmek çalışma şevkimizi artırıyor. Samsun'un adını başarılı işlerde geçirmekten dolayı mutluyuz. Ayrıca şehrimize olan yatırımlarımız artarak devam edecektir. Bizlere bu başarıyı sağlayan çalışanlarımıza, organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum'' dedi.

whatsapp-image-2022-01-18-at-10.20.07.jpeg

whatsapp-image-2022-01-18-at-10.20.08.jpeg

whatsapp-image-2022-01-18-at-10.20.07-(1).jpeg

 

HABER MERKEZİ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir