Erol ŞEKER

Erol ŞEKER

Bunlara UZAYDAN HOCA GETİRİN!..

Bunlara UZAYDAN HOCA GETİRİN!..

Çarşamba’nın yüzü gülecek dedikçe her geçen gün birazcık daha aslına bakarsanız asılıyor.

Neden mi?

Yıllarca Çarşambaspor ile siz 3. lig hayalini, Samsunspor ile Süper Toto liginin ve son olarak  Dikbıyık ile BAL liginin hayalini kurun ve s onunda hepsini başarın. Sonra ligin başlamasına yakın kadronuzu şekillendirin. Teknik Kadronuzu oluşturun ve güvenin. En sonunda lig başlasın ve ilk haftalarda heyecan doruk noktaya çıksın.

Sonra da ne olursa olsun.

Bir şeyler elinizden kayıp gider gibi gitmeye başlasın. Her haftaya umutla bakın, büyük ümitlerle maçlara gidin. Yağmur, çamur, soğuk, sıcak demeyin. Cebinizden harcayın.

Vefa gösterin, cefa çekin. Hayalleriniz için olsun hepsi. Sonra birileri veya bir şeylerin eksikliğinden hayalleriniz yeşil çim sahada sizin için mücadele eden 11 kişinin oynadığı oyunla yeşil çimlere gri olarak gömülsün. Çekilir mi bu?

Önce Dikbıyıkspor:

Dobi Hasan gibi bir hoca getirin, takımı BAL liginin standardı üzerinde kurun. Bafra’ya kafa tutun. Gelin Yomra’ya sonra da Düzyurt’ a karşı boynunuz bükük ve daha önemlisi berbat ötesi futbolla boyun büküp çıkın. Başkan İrfan Aydın ne yapsın. O mu çıkıp oynasın. Bu futbolcular evladiyelik… Bunlara su bile aslına bakarsanız verilmemeli. Ayakta duramayan iki top çeviremeyen, nerede duracağını bilemeyenler topluluğundan başka hiçbir şey değil. Düzyurt düzledi geçti. Hem de tereyağından kıl çeker gibi…

Bizimkiler de yağmurlu havanın ıslaklığında kayıp durdular. Dobi Hasan ise yuvarlandı durdu kenarda. Aslına bakarsanız geçen hafta ki hataları yine gören Dobi yine yanlış kararlarında ısrara devam etti. Suçlu mu?. Anlayan anladı bile, anlamayana gereken geliyor yakındır…

Gelelim Çarşambaspor’ a:

Hancı gitti, Turan geldi. 15 gün ara miras kavgasına dönmüş. Oysa Cumartesi günü Çarşambaspor takımı güle oynaya Aydın’ a gitti. Şarkılar söylenerek hafta içinde antrenmanlar yaptılar.  Ama maç sonunda görülüyor ki futbolcular hoca istemiyor, yönetici istemiyor. Sadece istedikleri… Birileri bir anlayabilse var ya!...

Ligin yarısına kadar bu kadro ile güveni sahada gezinenler topluluğunu geçmiyor. Keşke alt yapı ile gidilebilse yola. Bir saniye düşünmeden giderim. Bu futbolcular, Hancı’yı yolcu eden takım oyuncuları ise şimdi de İsa Turan’ ı mı gözlerine kestirmeyi hesap ediyorlar anlaşılır gibi değil.

Siz rakip sahada maça denk 11 – 11 le başlayın. İlk yarıda 9-11 olun, ikinci yarıda 8-11 olun. Vee 1-0 yenilin gelin. Sizin futbol anlayışınıza, mücadelenizi, rezilliğinizi Allah bildiği gibi yapsın. İnsan 8 kişiyi kale direklerinin arasına sokar topla birlikte içeriye atar yine maçı kazanır. Yazık sizlere verilen o kadar maddiyata, güvene ve emeğe. Futbolcuyum diyerek sahaya çıkmanıza yazıklar olsun.  

Hadi bakalım. Şimdi de mi Hoca suçlu?.

Doğru İsa Turan, Berkay Sağlam çıkıp oynamalıydı Aydın’ da. Dok,tor Süleyman bile sizden daha çok efor sarf ediyor sahalarda. Hem de o yaşa ve kiloya rağmen. Ondan bari utanmalı birileri. Ama bizimkilerde o düşünce yok ki…  Adapark sahilleri cam cam misali sahada da gezinip duruyorlar. Aydın da aydın havası oynayıp gelen siz değil misiniz?

Şimdi suçlu kim?

Onu haftalar öncesinde söylemedik mi?

Daha durun. Çok söylenecek söz var. Ama zamanı var. Ya bu ortamı yine sizler toparlarsınız ve omuzlara alınırsınız. Yada omuzlardan yerin dibine sokularak uğurlanırsınız. Sizi artık tutan, korkutan nedir?. Yediğiniz önünüzde yemediğiniz ardınızda. Yazık değil mi verilen emeklere…

8 kişilik Aydınspor ‘dan bile gol yiyorsanız.. Gerisine laf bile bulamıyorum.  Taraftar, yönetici değil futbolcular utanmalı. Hatalıysam özür dilerim.

Ya Samsunspor’ a ne demeli.

Tehlike çanları değil burada da çandan büyük ne var hatırlamıyorum ama.. Bu takımımızda da ümitsizlik, Petkoviç hezeyanları var. Yerli hocayı bırakıp Yabancıya gidenin hali de ortada, yerli ile yola çıkanında. Bunların hepsine UZAYDAN HOCA GETİRİN olsun bitsin.

Kazım Yılmaz o kadar emek versin siz çıkıp 3 yiyip dönün. Bu anlaşılır gibi değil.

Hani istim, bilmem ne üstündeydiniz? Siz istim, mistim bilmem ne üstünde bile değilsiniz. Siz kendinizde bile değilmişsiniz de hoca anlayamıyor. Görüntü var ses, icraat sizde de sıfır, sıfır… Siz olsa olsa palyaçoların ip üzerinde yürümesi gibi ip üstündesiniz ama, o ip ayaklarınızın altından kayıp, kopup gidiyor farkında bile değilsiniz. Yere çakılmak üzeresiniz. Bir görüp anlayabilseniz… Kısacası; Bir operasyon da buralarda gerekiyor.

Bilmem anlatabiliyor muyuz?. Spor bu hafta yeterince gerdi.

Çarşambanın gündemine dönecek olursak…

Yeni heyecanlar, ufuklar ve konuşulanlar çok şeye gebe.

Bekleyin görün…

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erol ŞEKER Arşivi