“Bundan sonra biz varız”

“Bundan sonra biz varız”
İYİ Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Furkan Eren Özdemir, “Ömründe Samsunspor maçına gitmemiş şahısların sırf iktidar saflarından birilerine yaranmak adına Samsunspor'un değerleri üzerinden takıyye yapması ucuzluğun zirve noktasıdır

Sezon başı piyangodan çıkar gibi Samsunspor'un başına getirilen ve ahbap dost ilişkisiyle transferler yapan Alpay Özalan AKP'den milletvekili aday adayı oldu. Alpay'ı bu takımın başına getiren siyasi kokuşmuşlar, bu takımı borç batağına sürükleyen ve bu şehri küme düşüren aynı odaklardır.
Samsun şehrinin potansiyeli Samsunspor’u tekrar ayağa kaldırabilecek güçtedir. Burada yapılması gereken hemşehricilik bilincinin geliştirilerek, Samsun şehri olarak ortak ve güçlü bir irade ortaya koyabilmektir. Samsunluları, Samsun’un öz evlatları temsil etmelidir. Mikro milliyetçi sermaye baronlarının Samsun’un değerlerini istismar ederek siyasi ikballerini güvence altına almasına artık müsaade etmeyeceğiz.  
Biz Türk milletine hizmet yoluna çıkarken, Samsunumuzun öz evladı olarak bu şehrin temsilciliğine de talip olduk. Türkiye’nin her şehrinin her karış toprağı bizim vatanımızdır, ocağımızdır. Dolayısıyla toplumsal birlikteliği hedef alan her türlü mikro milliyetçiliğe, menfaat hesaplarına ve kayırmacılığa karşıyız.
Artık bu şehrin üzerinden kirli ve menfi hesaplar yapanlara fırsat vermeyeceğiz. Kimse rant ve kirli menfaat hesaplarına tutuşmasın, bundan sonra biz varız!”dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber