BULUTOĞLU LİSESİNDEN VEFA ÖRNEĞİ

BULUTOĞLU LİSESİNDEN VEFA ÖRNEĞİ
Çarşamba Bulutoğlu Anadolu Lisesi "Kardeş Okul" projesi kapsamında Kemer köyü ilköğretim okuluna ziyarette bulundu. Kemer ilköğretim okulu öğrencileri ile bir araya gelen Anadolu Lisesi öğrencileri okulun eksikleri için kolları sıvadı.

Bu yıl üçüncüsünü gerçekleştirdikleri "Kardeş Okul" projesi kapsamında Çarşamba Bulutoğlu Anadolu Lisesi öğrencilerinden oluşan bir grup öğrenci ile Kızılay Kulübü Öğretmeni Halis Şencan, Beden eğitimi öğretmeni Seçkin Yılmaz  ve Okul müdürü Seyit Ahmet Karanfil eşliğinde kardeş okul olan kemer köyü ilköğretim okulunu ziyaret ettiler. Başlattıkları proje kapsamında kardeş okul olan kemer ilköğretim okulunun talepleri doğrultusunda eksiklerini ve ihtiyaçlarını karşıladılar.

Kardeş okula giden Bulutoğlu Lisesi öğrenci ve yöneticiler hep birlikte ilk olarak bayrak direğini boyayarak işe başladı. Öğrenciler daha sonra okulun giriş kapsı, sınıf kapısı ve duvarları boyadılar. Birinci sınıftan dördüncü sınıfa kadar tek derslikte eğitim gören ilkokul öğrencilerine kitaplık ve yüz-yüz elli civarında hikaye kitabı verildi. İki dersliği bulunan kardeş okulun kara tahtaları değiştirerek yeni tahtalar takıldı.  Ayrıca Bulutoğlu lisesi bünyesince kemer ilkokuluna bir adet  fotokopi ve yazıcı hibe edildi. Renkli fon karton ve çok sayıda oyuncak da anaokulu sınıfına  verildi. Daha sonra bir araya gelen  öğrenciler anaokulu öğrencileri ile oyunlar oynayıp yemek yediler.İki öğretmenle eğitime devam eden kemer ilkokulu öğrenciler ve köy adına proje kapsamında Bulutoğlu lisesine teşekkür etti. Her yıl bu etkinlikleri yaptıklarını söyleyen Bulutoğlu Anadolu lisesi müdürü seyit Ahmet karanfil bu projelerin her okulda olması gerektiğini ve etkinliklerine devam edeceklerini söyledi.

Haber-foto :Sezer Çoban

kardes-okul1-(1).jpg

kardes-okul1-(2).jpg

kardes-okul1-(4).jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber