Bulutoğlu Lisesi’nden Kitap Desteği

Bulutoğlu Lisesi’nden Kitap Desteği
Bulutoğlu Anadolu Lisesi tarafından Çarşamba Hürriyet Ortaokulu’nda bulunan kütüphaneye kitap yardımında bulundu

Bulutoğlu Anadolu Lisesi Okul Müdürü Seydahmet Karanfil başkanlığında, Okul Müdür Yardımcısı Özcan Tonyalı, Kızılay Kulübü Başkanı Halis Şencan, Beden Eğitimi Öğretmeni Seçkin Yılmaz ve 30 Öğrenciden Oluşan kafile ile beraber Hürriyet Ortaokulu’nda bulunan kütüphaneye kitap yardımı yapıldı.

bulutoglu-lisesi’nden-kitap-destegi-4.jpg

Okulun Kızılay Kulübü öncülüğünde Bulutoğlu Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından Hürriyet Ortaokuluna Kütüphane desteği olarak 800 kitap İki Bölümlü Bir Kitaplık ve kırtasiye desteğinde bulunuldu. Ayrıca  Bulutoğlu Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından Hürriyet Ortaokulu Öğrencilerine  Kitap okumanın önemi ile ilgili sunum yapıldı.



bulutoglu-lisesi’nden-kitap-destegi-2.jpg

Hürriyet Ortaokulu Müdürü Müdessir Düzcan, okul olarak kitap eksikliklerinin olduğunu Bulutoğlu Anadolu Lisesinin yapmış olduğu kütüphane desteği sayesinde bu ihtiyaçlarının karşılandığını belirterek teşekkür etti. Bulutoğlu Anadolu Lisesi Okul Müdürü Seydahmet Karanfil, Her yıl 1 veya 2 ortaokula kütüphane desteği sağladıklarını ve bundan dolayı emeği geçen Tüm idareci Öğretmen ve öğrencilerine teşekkür ederek çalışmalarının devam edeceğini bildirdi.

HABER : Nuri ŞEKER – Nurhan GÜZEL

bulutoglu-lisesi’nden-kitap-destegi-1.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber