Bulutoğlu Ladik Kardeş Okuluna gitti

Bulutoğlu Ladik Kardeş Okuluna gitti
Bulutoğlu Anadolu Lisesi’nden Kardeş Okul Ladik Atatürk İlköğretim Okuluna Ziyaret etti Ziyarette Müdür Karanfil, “Kardeş Okulumuz bol bol kitap okuyarak teşekkürünüzü görmek istiyoruz” dedi

 

Bulutoğlu Anadolu Lisesi’nden Kardeş Okul Ladik Atatürk İlköğretim Okulu Okul Müdürü Seydahmet Karanfil ve Okulun Kulüp Öğretmeni ve 25 öğrenci ile Kardeş Okul Ladik Atatürk İlköğretim Okulu ziyaret edildi. Ziyarette sıcak bir karşılamanın ardından öğrenciler Beyzanur Çakır ve Hülya Şimşek tarafından okumanın önemi ile ilgili bir sunum yapıldı. Sunumda öğrenciler özet olarak, okuma alışkanlığını geliştirirsek gelişmiş ülkeler seviyesine ulaşabileceğimizi belirtti.

Beğeniyle izlenen sunumdan sonra kitap devir teslimine geçildi. Burada yapılan konuşmalarda Kızılay Kulübü Öğretmeni Metehan Bozbıyık şu açıklamayı yaptı. Bozbıyık, “Bulutoğlu Anadolu Lisesi Sosyal Yardımlaşma ve Kızılay Kulübü olarak Kardeş Okul Projesi kapsamında öğrencilerimizden topladığımız 1500 adet kitabı ve SBS dokümanlarını Ladik Atatürk İlkokulu’na teslim ediyoruz ve sizin en az 20 kitap okumanızı bekliyoruz” dedi.

Atatürk İlköğretim Okulu Kütüphanecilik Kulübü Öğretmeni İbrahim Dervişoğlu kitapları teslim alırken çok mutlu olduğunu ifade etti. Kitap teslim töreninde konuşan Atatürk İlkokulu Müdürü Hasan Natır konuşmalarında teşekkür etti.  Natır, “Kardeşliğin sıcak yüzünü gösterdiğiniz için size minnettarız” dedi. Kulüp adına konuşan öğrenciler kardeşlerine yardım ettikleri için mutlu olduklarını ifade ettiler.

Bulutoğlu Anadolu Lisesi’nden Kardeş Okul Ladik Atatürk İlköğretim Okulu Okul Müdürü Seydahmet Karanfil ise, “Başta Kulüp Öğretmenimiz Metehan BOZBIYIK olmak üzere tüm öğretmenlerimize ve duyarlı öğrencilerimize teşekkür ederek, Atatürk İlköğretim Okulu öğrencilerine bunun karşılığını bol bol kitap okuyarak göstermenizi istiyorum” dedi. Ardından Akpınar Anadolu Öğretmen Lisesi’nde yenen öğle yemeğinden sonra Akdağ Kayak Merkezine çıkıldı. Kısa ziyaretten sonra Çarşambaya geri dönüldü.

bulutoglu-ladik-kardes-okuluna-gitti-(1).jpg

bulutoglu-ladik-kardes-okuluna-gitti-(2).jpg

HABER-FOTO: Nurhan GÜZEL

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber