Bulutoğlu Anadolu Lisesi’nin Çanakkale’ye Ziyareti

Bulutoğlu Anadolu Lisesi’nin Çanakkale’ye Ziyareti
Kültürel faaliyetleri ile öne çıkan Bulutoğlu Anadolu Lisesi 19-22 Nisan 2013 tarihleri arasında düzenlediği Çanakkale-Bursa gezisi ile başarılı öğrencilerini ödüllendirdi

 

Gezi ile ilgili olarak Okul Müdürü Seydahmet Karanfil yaptığı açıklamada “Okul olarak geçtiğimiz yıl hazırlıklarını yürüttüğümüz bu geziyi gerçekleştirdiğimiz için mutluyuz. Gezi sayesinde hem öğrencilerimize kültürel ve doğal varlıklarımızı tanıtma imkanı bulduk, hem de öğrencilerimize verdiğimiz sözü yerine getirmenin mutluluğunu yaşadık. Gezi organizasyonunda emeği geçen özellikle öğrencilere sponsor olan Çarşamba eşrafına, okul aile birliğimize ve öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz” dedi.

Gezi organizasyonu sürecinde yer alan Coğrafya Öğretmeni Mehmet Koç ise okulumuzda kurulan Coğrafya ve Gezi Kulübü bünyesinde gerçekleştirdiğimiz bu gezi ile hem kulüp hem de okul adına gurur verici bir işe imza attığımızdan dolayı memnun olduğunu, bundan sonra da bu tür gezileri gerçekleştirmek için kulüp olarak çaba göstereceklerini söyledi. Gezi sayesinde özellikle öğrencilerin milli ve manevi değerlerimizi öğrenmeleri ve kaynaşmaları en büyük kazanımımız olduğunu ifade etti.

Okul müdürü Seydahmet Karanfil, gezi sürecinin sorunsuz tamamlanmasında emek sarf eden başta Coğrafya ve Gezi Kulübü Öğretmeni Mehmet Koç olmak üzere diğer öğretmenler Nagihan Savaş, Metehan Bozbıyık, Yaşar Saral, İbrahim Gümüş ve öğrencilere teşekkür etti.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Güncel