Bulutoğlu Anadolu Lisesi’nden Erzincan’a 3500 Kitap

Bulutoğlu Anadolu Lisesi’nden Erzincan’a 3500 Kitap
Çarşamba Bulutoğlu Anadolu Lisesi'nin her yıl geleneksel olarak gerçekleştirdiği Kardeş Okul kütüphane desteği sağlama etkinliği bu yıl Doğu Anadolu Bölgesinin Erzincan İlinde yapıldı

Okul Müdürü Seydahmet Karanfil, Kızılay Kulübü Danışman öğretmeni Halis Şencan başta olmak üzere okul idareci öğretmen ve öğrencilerin katılımları ile toplanan 3500 kitap ve 3 Adet kitaplık Erzincan' da ki iki ortaokula teslim edildi.

27 Öğrenci ve 5 idareci öğretmenden oluşan kafile Çarşamba' dan Erzincan' a ulaştı. Erzincan Demirkent Terzi baba İmam Hatip Ortaokuluna ziyaret gerçekleştirdi.

1792 kitap burada " Kitap okumanın önemi" sunusunun ardından okul kütüphanesine bağışlandı. Terzi baba İmam Hatip Ortaokulu idarecileri tarafından kafilemize öğle yemeği ikram edildi. Ardından Erzincan İzzet Paşa Ortaokulu ziyaret edildi. Kütüphanesi ve hiç kitabı bulunmayan okula 1718 kitap bağışlandı ve güzel bir kütüphane kazandırıldı.

Kütüphaneleri bulunmayan her iki ortaokulumuza Kardeş Okul Projesi kapsamında kütüphane kazandırılması sonrası okul idarecileri memnuniyetlerini dile getirdi.

Erzincan'da Ekşi su ve Terzi baba türbesi ve camii ziyaret edildi. Geceyi Erzincan' da yatılı okullarda geçiren kafile Erzurum' a geçti. Şehrin tarihi mekânları gezilip Palandöken kayak merkezinde eğlendikten sonra Atatürk Üniversitesi gezildi.
Yapılan gezilerin ardından ilçeye dönüldü.

bulutoglu-anadolu-lisesi’nden-erzincan’a-3500-kitap5.jpg

 

bulutoglu-anadolu-lisesi’nden-erzincan’a-3500-kitap1.jpg

 

bulutoglu-anadolu-lisesi’nden-erzincan’a-3500-kitap.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber