BÜLBÜL’ DEN VEDA MESAJI

BÜLBÜL’ DEN VEDA MESAJI
2016 yılından bu güne kadar Çarşamba Cumhuriyet Başsavcılığı görevini yürüten  ve son kararname ile Denizli Cumhuriyet Başsavcı Vekilliğine atanan Bülbül, sosyal medya hesabı üzerinden veda etti.

Çarşamba Cumhuriyet Başsavcılığı görevinden HSK 1. Dairesi 2020 Adli ve İdari Yargı Yaz Kararnamesi ile Denizli Cumhuriyet Başsavcı Vekilliğine atanan Çarşamba Cumhuriyet Başsavcısı Gültekin Bülbül, Haber Expres gazetesinde atama haberinin ardından sosyal medya hesabından veda mesajı yayımladı.

 

Çarşamba Cumhuriyet Başsavcılığından Denizli Cumhuriyet Başsavcı vekilliğine atanan Gültekin Bülbül, sosyal Medya hesabından yayımladığı veda mesajında, “2020 yılı Adli Yargı Yaz Kararnamesi ile Denizli Cumhuriyet Başsavcı Vekilliğine atanmış bulunmaktayım. Böylelikle, Çarşamba'daki görevimizin de sonuna gelmiş olduk. Altıncı durağımıza doğru yol almak vakti geldi. Rabbim bizleri mahcup etmesin. Görevimizi en iyi, doğru ve adil bir şekilde ifa etmemizi nasip etsin. Bu vesileyle, 2020 yılı Adli / İdari Yargı Yaz Kararnamesinin kararname kapsamında olan tüm meslektaşlarımıza ve yargı teşkilatına hayırlı olmasını dilerim.” İfadeleri ile veda etti.

 

Veda mesajı sonrası Başsavcı Bülbül’ e Çarşambalılar yorumları ile kendisine yeni görev yerinde başarılar dilediler.

HABER MERKEZİ

 

26904748_1708197825904898_8411519862018024821_n-copy.jpgbulbul-sosyal-mesaj-copy.jpg

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber