Bulancakspor maçı hazırlıkları sürüyor

Bulancakspor maçı hazırlıkları sürüyor
Bölgesel Amatör Ligde mücadele eden Çarşambaspor Adapark Tesisleri’nde yaptığı çalışmalarla Pazar günü Bulancak deplasmanından puan ve puanlar arayacak

 

Adapark Tesislerinde Bulancakspor maçının hazırlıklarını dünkü çift kale maçı ile sürdüren yeşil beyazlı ekip Pazar günü Bulancak deplasmanına 3 puan için gidiyor. Adapark Tesislerinde  İbrahim Hancı nezaretinde çalışan Çarşambaspor ’da Emrah Kınık’ın sakatlığı devam ettiği ancak takımla birlikte çalışmalarını sürdüren Kınık’ın hızla iyileşmesi Teknik heyeti  sevindiriyor. Ordu Soya maçında sakatlığından dolayı forma şansı bulamayan genç yetenek Murat Bilgin’in sakatlığının geçtiği ve Bulancak maçında forma şansı bekliyor. Sol bek  Adem’in hastalığından dolayı Bulancak deplasmanına götürülüp görülemeyeceği maç saatinde belli olacak ve forvet Şener’in en az 1 ay sahalardan uzak kalacağı belirtildi.

Hancı takımına güveniyor

Pazar günü Bulancak deplasmanına çıkacak olan Çarşambaspor ’ da Teknik Sorumlu İbrahim Hancı yaptığı açıklamada Bulancak deplasmanında mutlak 3 puanla dönen taraf biz olacağız. Takımımın motivasyonu üst seviyede elimizdeki mevcut kadroyla mücadelemizi sürdüreceğiz geçen hafta kendi sahamızda oynadığımız müsabakada kaybettiğimiz 2 puanla taraftarlarımızı üzdük inşallah bu hafta Bulancak deplasmanında alacağımız 3 puanla taraftarlarımıza hediye ederiz diyerek sözlerini tamamladı.

Eksik bölgelere transfer şart amaaaaa?

 Teknik Sorumlu İbrahim Hancı takımın kaliteli olmasına rağmen eksik bölgeler bulunduğu bu bölgeler için bazı futbolcularla temas halinde olduğu ancak bu görüşmeler neticesinde futbolcuların astronomik rakamlarla fiyat belirlemeleri nedeni ile transferlerin askıya alındığı belirtildi. Yönetimdeki belirsizliğin sürmesi ve Çarşambaspor Kulübünün bir başkanı olmaması Çarşambaspor adına can sıkmaya devam ediyor.

bulancakspor-maci-hazirliklari-suruyor1.jpg

bulancakspor-maci-hazirliklari-suruyor4.jpg

Haber-Foto: Nevzat Akkaya

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber