BUHRANLI ORTAM

BUHRANLI ORTAM
Çok önemli ve sıkıntılı bir süreçten geçtiğimizi söylemek istiyorum.

Çok önemli ve sıkıntılı bir süreçten geçtiğimizi söylemek istiyorum. Artık kıyamet alametlerinden olan Ortadoğu da hiç sönmeyen bir ateş yükselecek denilmesine başlanmıştır. Ülkemin Güneyi ateş çemberiyle çevrilmiştir artık. Çok sancılı bir dönemdeyiz şu an ülkemizin en rahat bölgesindeyiz ama bu durum beni de üzmektedir.
Düşman uyumuyor oyun üzerine oyunlar oynamaktadır. Sayın Cumhurbaşkanım Lozan ve Misak-ı Milli deyince düşmanlarımız hamle üstüne hamle yapmaktadırlar. 36 ülke Musul ve Suriye’de varken bizi kabul etmemektedirler. Biz ülke olarak eninde ve sonunda bu savaşın içinde olacağımızı söylemek istiyorum. Daha önceden de söyleyip yazmıştım.

Tampon bölge burası DAEŞ bahanesiyle temizlendi. Ülkenin güneyi tehdit unsurundan çıktı denilse de asıl sıkıntı Musul’la beraber gelecektir. Şimdi 36 ülke Musul ve sıra Kerkük’e gelecek bu yazımı unutmayın. Petrol bitmek üzeredir. Dünya enerji sıkıntısına doğru gitmektedir.

İstanbul’da yapılan Dünya Enerji Toplantısı büyük yankı uyandırmış ve kutuplaşmaya yol açmıştır. Geçenlerde OPET bir toplantı yaptı. Dünya petrolü sıkıntı yaşadığını açık açık ilan etti. Bize dost gibi görünen ABD bizim en büyük düşmanımızdır. Bütün pislik onların altından çıktığını haykırmak istiyorum.Dünyanın Jandarması olan Amerika Türkiye’yi hiçbir alanda görmek istemiyor. Bu yüzyılların bir Yahudi oyunudur. Şimdi başımızda basiretli dik duran adımlarını sağlam atan bir iktidar mevcuttur.

Eğer bunlar bize diş geçirselerdi anamızı ağlatırlardı. Fakat yaptıkları hamleler hep boş çıkmaktadır. Şimdi bizim parçalamanın tek yolu Ortadoğu da kargaşa çıkarıp bizi de yaralamaktır. Ama bizimde bu oyunun içinde olmamız lazım ki hamlelere karşı hamle yapalım diyorum.


Bir satranç oyunu gibidir dostlar. Güneyimiz karışık, uyanık olmak, bir olmak, diri olmak zorundayız. Bu süreçte Sayın Bahçeli’nin hamlesini takdir ediyorum. Dış güçlere karşı bir olduğumuzu iktidarın yalnız olmadığını, her konuda yanlarında olduğunu, yaptığı hamleyle anlatmış oldu.
 

Değerli okurlarım 15 Temmuz bizim kurtuluş Savaşımız olmuştur bunu başardık. Şimdi ulusal bir sınavdan geçiyoruz. Irak ve Suriye bizim olmazsa olmazımızdır. Çünkü yüzyıllar boyu bizim himayemizde kalmış topraklardır. Ortadoğu’da istikrarda savaşda bizim tekelimizden geçmek zorundadır diyorum.
Bu konular yabana atılacak konular değildir. Bu ülke meselesidir. Her fert bu konulara dahil olmak zorundadır. Bizi neden Musul Harekatına dahil etmemelerini analiz ediniz. Başika da bizden neden rahatsızlar. Irak’ın kukla başbakanı bizden neden rahatsız. Bunları hep analiz etmemizi ve iyi düşünmemizi öneririm.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber