Erol ŞEKER

Erol ŞEKER

Bugünkü dersimiz ÇARGİD

Bugünkü dersimiz ÇARGİD

Evet, bugünlük harbiden ÇTSO' dan bahsetmeyeceğim. Bazıları her nedense çok alınganlık yapmaya başlamış. Hatta o kadar ilgi oldu ki yazılara herkes ÇOK HAKLISIN sözlerini bile dile bizzat getirdiler. Onlar bizde kalsın. Midesi bulananlara bir nefes almaları için bir kaç gün müsaade edelim. Ama sonra suni teneffüse devam ederler.

Çünkü bu konuda ilginç ve ilginç olduğu kadar da dikkat çeken vakıalar yaşanmaya devam ediyor. Biline...

***

Bu gün 2011 Yılında kurulan ve “Her şey Çarşamba için, gerisi teferruat” sloganı ile çıkan ve kısa sürede Genç İş adamlarını bir araya getirerek İlçede yeni bir soluk yeni bir heyecan olacaklarını iddia etmişlerdi.

İşin aslına bakarsanız ilk bakışta harbiden bende ilk başlarda ümitsizdim. Çünkü bu ilçede daha önce ki yıllarda ÇARSİAD kurulmuş hızla işe başlamışlar ancak sonrası sessizliğe bürünme haline gelmişti. ÇARSİAD bu kadar da uzun sesini çıkartamadı. Ayrıca kuruluş aşamasında ki yön verenleri duyunca ön yargılı ilk kez bir kuruluşa bakışım olmuştu.

Ama ÇARGİD beklediğimizden daha aktif ve daha heyecanlı daldılar arenaya. Bu arenada ilk önce kendilerini toparladılar akabinde ise ÇTSO seçimlerinde güçlerini bana göre ortaya koydular. En azından bu benim düşüncem. (Pardon yazmayacağım dedim ama mecburen ÇTSO dedik yine.)

Velhasıl hemen peşine Çarşamba spor adına yardım kampanyası düzenler gibi ÇARGİD olarak 150 bin lira destek sözü ile ortaya çıktılar. Bana kalırsa bu yıl oluşturulan Çarşamba spor yönetimini de güçlü gösteren yanlardan bir tarafı ÇARGİD oldu. Yönetime de gençleri monte edince acabalar yavaş yavaş sona erdi.

Bunları düşünürken Başkan Yücel Özden özellikle basınla arasını çok sıcak tutan ve içten birisi olarak kendisini çok sevdirdi.  Dün bunu ispatladı. Dün yaptığı toplantı bana göre sözüm ona BÖYYÜK AĞABEYLERİNE, SİYASETÇİLERE, İŞ DÜNYASINA ÖRNEK OLACAK BİR TOPLANTI.

Ne diyor Yücel Özden Başkan. "Yerel basınla ne ayrı kalabilirsiniz, ne de çok fazla iç içe olabilirsiniz. Seviyeli ama birbiri ile uyumlu çalışmak önemlidir. Sizler Çarşamba için hizmet ediyorsunuz bizler de Çarşamba için. Gerisi teferruat".

Elbette ki Özden'in dünkü toplantısını gazeteciler olarak MİLAD kabul ediyorum. Darısı bizim diğer Sivil Toplum Örgüt Başkan ve yöneticilerine, Siyasi Partilerimizin vefasız, unutkan ve sadece çıkarı oldukça hatırlayan simalarına, burada kazanıp Samsun'da ve başka yerlerde harcayanlarına...

Dedik ya, dün ÇARGİD Başkanı Özden'le kısa ama bir o kadar da bana göre güzel ortam da mükemmel bir toplantı gerçekleştirildi. Bunları önümüzde ki günlerde değerlendirmeye gayret edeceğim.

Ama dediğimiz gibi GERİSİ TEFERRUAT, teşekkürler ÇARGİD Başkanı Yücel Özden.

Umarım hiç bozulmadan, aynı azim ve kararlılıkla yoluna devam edersiniz. Umutları tüketmeden, kimseyi kırıp dökmeden. İşte geleceğin Genç İş adamlarına da böylesi olmak yaraşır ve yakışır.

Bu düşünceleri ve geleneği, düşünceyi unutanlara da kapak olması dileklerimle...

Çıkarsız bir gelecek, çıkarsız ve birliktelik için en güzel Çarşamba'ya kavuşana kadar herkese iyi günler diliyorum.

Mutlu ve (sağ)-lıcakla kalın...

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erol ŞEKER Arşivi