Büfeci cinayeti zanlısı hakim karşısında

Büfeci cinayeti zanlısı hakim karşısında
Samsun’da Şubat ayında bir büfeciyi tabancayla vurduktan sonra birahanede içki içerken yakalanan zanlı, hakim karşısına çıktı.

İlkadım ilçesi Selahiye Mahallesi’nde Şubat ayında meydana gelen olayda, Serkan Ç. (34) daha önceden kavga edip barıştığı Serkan Atayman’ın (35) büfesine gitti. Bira alıp büfeden ayrılan Serkan Ç., daha sonra tekrar büfeye gelerek bir bira daha istedi. Bira vermeyen Serkan Atayman’ın “Buraya alkollü şekilde gelme” sözleri üzerine öfkelenen Serkan Ç., büfeciyi 7 yerinden tabancayla vurarak kaçtı. Atayman kaldırıldığı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde hayatını kaybederken, Serkan Ç. de birahanede içki içerken yakalandı. 
1. Ağır Ceza Mahkemesi’nde, tasarlayarak adam öldürme suçundan hakkında dava açılan tutuklu sanık Serkan Ç.’nin yargılanmasına bugün başlandı.

“Bir iki duble içip teslim olurum düşüncesi ile restorana gittim”
Sanık mahkeme heyetine “Serkan Atayman ile bu olaydan önce tartıştık. Eniştem devreye girdi ve barıştık. Olay günü büfenin önünden geçiyordum. Bira alıp almama konusunda tereddüt ettim. Alkollüydüm. Büfeye girdim, bir bira alacağımı söyledim. Serkan bana ‘bu şekilde bu dükkana gelme demedim mi şerefsiz’ dedi. Maktul sandalyede oturuyordu. Elini beline atıp ayağa kalktı. Ben silah taşımayı severim. Ara sıra silah taşırım. Üzerimdeki silahı çekip hazneye verdim. Maktulden korktum. O beni vurmasın diye ben onu vurdum. Kaç el ateş ettiğimi hatırlamıyorum. Keşke şerefime ve namusuma dil uzatmasaydı. Daha sonra enişteme gidip, silahı yatağın altına sakladım. Ardından büfenin önünden geçtim. Kalabalık vardı. Sorduğumda öldüğünü öğrendim. Bir iki duble içip teslim olurum düşüncesi ile restorana gittim ve orada yakalandım” dedi.
Tanık ifadelerini dinleyen mahkeme heyeti duruşmayı erteledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Asayiş