Erol ŞEKER

Erol ŞEKER

BU ÜLKEYİ YIKAMAYACAKLAR!

BU ÜLKEYİ YIKAMAYACAKLAR!

2020’ye beş kala başına gelmeyen ülkelere bir bakın. Hatırlarsanız dünyayı şok eden ilk çıkış, Dünyanın sözde Jandarmalığına soyunan ABD…
9 Eylül saldırısını bahane ederek Irak’a girdi. Aslında dünya bu sorumsuzluğu gelecekte büyük bedellerle ödeyecek.
Her neyse sonrasında Irak’ tan başlayıp, Ortadoğu’ya sıçrattıkları turuncu (Portakal) devrimi,
Bu muhabbeti Avrupa ile bazı ülkeler büyük acıyla ödeyecekti. Ortadoğu’da liderleri gitmeyen ülke kalmadı.
Getirdikleri liderleri bile anında yeni bir darbe ile değiştirdiler. Bu pembe tablo altında ve arkasında Ortadoğu’da peş peşe, İnsanları, Liderleri öldürtmelerin adı “ÖZGÜRLÜK- DEMOKRASİ” oldu.
Ortadoğu kan gölüne dönerken şımarık üvey evlat İsrail beslendi, hep bacak arkasına saklandı.
Bu coğrafya da dokunamadıkları ülke TÜRKİYE.
Onu çembere almak için 17/-25 Aralık Operasyonu denendi, 15 Temmuz Hain darbe kalkışması oldu TÜRKÜN GÜCÜ karşında eridi gitti. 
Sonra Türk ülküsünü dava bilen Ülkücüler birleşerek Erdoğan’ a sahip çıkınca, Türkiye ‘ye sahip çıkıldı ve ABD, AB, Avrupa’nın şımarık çocuklarına TOKAT indirildi.
Yetmedi Türkiye birden bire sınır ötesine harekat başlattı. Fırat Kalkanı, Pençe vs…
İsimden çok harekat ile ülke sınırında ki tezgahlar boşa çıktı. Bunların başarısı arkasında korkan ABD, AB, ve diğer düşmanlar birleşmeye başladı.
Önce Irak Kuzey sorunu, Suriye göçmen ve sınır sorunu, yetmedi Ege ve Ak deniz mavi vatan, Lübnan ile tırmandırılan sorunlar, yetmedi şımarık bir başka üvey evlat Yunanistan’ın 12 ada muhabbeti,
Hainlerin ve düşmanların planı çoktu ve bu defa Korona virüs çıkarttılar. Çin’in Wuhan kentinden, dünyaya yayıldı.  Yayılma ile birlikte dünya ülkeleri ve Liderleri bir daha ŞOK’a girdi.
Şoku hala hemen hiçbir ülke atlatamamış görünürken, bu virüs’ten haberi varmış edası ve
ölen vatandaşlarını umursamayan ABD ve İngiltere!..
Dünyanın virüs nedeni ile korku ve endişeleri içinde kıvranırken, ekonomilerini ve elbette ki sınırlarını da düşünmeye başladı.  Bunu fırsat bilen bazı sapkın, fırsatçı ve hain ülkeler, ekonomilerini sömürge ile ayakta tutabilirken tamamen günlük ekonomiye dayalı ülkeler S.O.S vermeye başladı.
Bunu fırsat bilen bu saldırgan ve insan ırkını sevmeyen ahlaksız ülke liderleri ki bunlardan en önde gidenlerinden denize dökülmelerine rağmen akıllanmayan Yunanistan, yakılıp, Avrupa ve Almanlar tarafından gaz odalarında katledilen Ermenistan’ da; “SAVAŞ TAM TAMLARI ÇALMAYA BAŞLADI.”
Yunanistan Türklere baş kaldırıp ada ve Ege denizi üzerinden tafraya yelteniyor, yetmiyor son şımarık ve her asırda katledilen ve Türklerin acıyıp koruduğu ırk, hain, kalleş, namert ırk Ermeniler kuduruyor. Ekmek yedikleri kaba pislemek pahasına İki bayrak, tek millet AZERBAYCAN’ımıza saldırıyor.
Karabağ bağrımızın kara hançer saplı sancısı yetmezmiş gibi Azerbaycan’ a saldırıyor.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP, MHP ve İYİ Parti, Ermeni saldırısını kınıyorlar. Azerbaycan’ın yanında olduğumuzu bir kere daha haykırıyorlar. Milletçe haykırıyoruz.
‘TÜRKİYE AZERBAYCAN’DIR, AZERBAYCAN TÜRKİYE. HEP YANINIZDAYIZ…’
Ve Türkiye içinde ki gerçekler: Azerbaycan saldırısı da bahane edilerek ülkede döviz, İstanbul serbest piyasasında dolar: 7.81, euro: 9.12 ve tabi ki altın; 470.27 işlem gördü. Maksat belli. Ülkemizi 4 taraftan kuşatılıp savaş tehdidi ile ekonomiyi çökertmek.
Yani ekonomiye ayar vererek Türkiye’ye ayar vermek isteyenler 4 taraftan kuduz it gibi saldırıyor.
Siyaset ayrı, VATAN, BAYRAK ÇOK AYRI! BU HAİN PUSUYA KARŞI GELMEK İÇİN EL BİRLİĞİ İLE EKONOMİYİ DÜZELTENE KADAR SİYASETTEN UZAK, TEK YUMRUK OLMAYA DEVAM. ASIRLARCA YIKAMADILAR YIKAMAYACAKLAR.
İstiklal Marşımızın ilk sözü misali:  “KORKMA!” 
Mutlu ve (sağ)-lıcakla kalın…

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erol ŞEKER Arşivi